El freni Çekiliyken Araba Kullanmak

primavera

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
527
Puanı
234
Arabanın içini garip bir kokuyla dolduran olay sanırım balataları yakmış oluyomuşuz :D

Fren diye gaza basmışsındır :F
yok üzerime sigaranın külü düşünce ayağımı frenden çektim önce duran arabaya girdim üstüne frenede basmadım arabayı zorlamaya devam ediyoruz ama o an şok olmuştum ondan sonra adam diyoki otomatik arabayı nasıl kaydırmayı başardın benim savunuşumda komik tabi ama triptonik :d

yok üzerime sigaranın külü düşünce ayağımı frenden çektim önce duran arabaya girdim üstüne frenede basmadım arabayı zorlamaya devam ediyoruz ama o an şok olmuştum ondan sonra adam diyoki otomatik arabayı nasıl kaydırmayı başardın benim savunuşumda komik tabi ama triptonik :D
Otomatik vites kaymaz diye birşey yok zaten. İlginç bir kaza olmuş ama ban dediğimin benzeri, yine fren yok :D Şu triptoniğe bir biz geçemedik. Otomatik vitesler bayan işi deyip duruyor.

Otomatik vites kaymaz diye birşey yok zaten. İlginç bir kaza olmuş ama ban dediğimin benzeri, yine fren yok :D Şu triptoniğe bir biz geçemedik. Otomatik vitesler bayan işi deyip duruyor.
ne alakası var canım rahatlık bu rahatlıık :D düzde kullanmıştım bikaç ay işgence ama zevklide ama neyse rahatşık işte :D

bilmem hiç anlamam vlla araba kullanmak bana hiç cazip gelmiyor nedense hiçte merak etmedim yani kullanmayı :kiki::kiki:

playsation 2 var bizde bizim kızlarla toplanıyoruz eve bazen oluyoruz 10 15 kişi onlarla araba yarışı oynamak daha zevkli ama ordada el freni varmı bilmiyorum işte :F

kaza falan demişken üni dönemimde bakkal önünde duruyoruz kızlarla bir baktık araba arkası dönük hızla sütümüze geliyor zor kaçtık ordan kapalı dükkan kepenkine çöarptı ezicekti nerdeyse bizi gittik baktık arabayı kullanan kadın park ederken aynı anda ruj sürüyormuş elinde ruj vardı bazen erkeklere bu konuda hak vermeye başladım artık :kiki::kiki:

bilmem hiç anlamam vlla araba kullanmak bana hiç cazip gelmiyor nedense hiçte merak etmedim yani kullanmayı :kiki::kiki:

playsation 2 var bizde bizim kızlarla toplanıyoruz eve bazen oluyoruz 10 15 kişi onlarla araba yarışı oynamak daha zevkli ama ordada el freni varmı bilmiyorum işte :F

kaza falan demişken üni dönemimde bakkal önünde duruyoruz kızlarla bir baktık araba arkası dönük hızla sütümüze geliyor zor kaçtık ordan kapalı dükkan kepenkine çöarptı ezicekti nerdeyse bizi gittik baktık arabayı kullanan kadın park ederken aynı anda ruj sürüyormuş elinde ruj vardı bazen erkeklere bu konuda hak vermeye başladım artık :kiki::kiki:
erkekler sonuna kadar haklı o konuda geçen gün arkadaşlarla arabadayız trafik var selfie çekelim dedik sonra yol açılmış zaten sol şeritteyim ama ben fotoğrafa bakcam diye olduğum yerde duruyorum :d