Farklı Hayatlar (Sezon Finali) Tanıtım

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861
melo-soma.jpg

Farklı Hayatlar 10.bölüm (sezon finali) bu akşam yayınlanmayacaktır....Soma'daki kardeşlerimizin acısı,acımızdır!!!

Farklı hayatlar Sezon Finaliyle 24 Mayıs Cumartesi 23.00 da
mllRQZ.jpg

Farklı Hayatlarda heyecan kaldığı yerden devam ediyor işte
sezon finalinde olacaklar ;

Hamile olan Ayşen'i neler bekliyor bebeği için neler yapacak,Mert çocuğu kabullenecekmi?,Yoksa Ayşen bebeği aldırıcakmı?

Mehmet Hanoğlu'nu hapis yolunda bekleyen kötü sürpriz ne?,Ailesi bu olaya neden çok şaşırıcak?

Sevilay Hanoğlunu bekleyen gelişme ne olacaktır?,Acaba hayatında yeni bir dönüm noktasımı gerçekleşecektir?

Perihan ve kızı Merve için herşey için yolun sonuna gelindiği yerde sırlar açığa çıkıcakmıdır?

Acıların ve dramın tavan yapacağı heyecan dolu sezon finaliyle Cumartesi 23.00 da Farklı Hayatlar'da Farklı Hayatlar ise Bodrum Tv de

bekleriz nolacakki şu yas döneminde zaten dolap işi olmazdı ?

@kvp-medya ve seni kutluyorum cnm tabi yayınlayıp yayınlamamak çok önemli değil burda senaryo ama duyarlılık göstermeniz çok önemliydi tebrikelr 😉😉

bekleriz nolacakki şu yas döneminde zaten dolap işi olmazdı ?
Öyle bişiy yapmam mümkün değil...Milli yas devam etmekte :(
Senin istediğin gibi olcakmı acep
@kvp-medya ve seni kutluyorum cnm tabi yayınlayıp yayınlamamak çok önemli değil burda senaryo ama duyarlılık göstermeniz çok önemliydi tebrikelr 😉😉
Teşekkür ederim..Duyarlı olmak önemlidir ....Yayınlasam ne yayınlamasam ne okuyan olmasın varsın ama yas da unutulmasın :(

Bence biraz erken tarih değilmi?
Böyle Haziran ortası olsa😉
Evet bende öyle düşünüyordum fakat ben tatile çıkıcağım burada olmayacağım için erkenden bitiriyorum :) yoksa devam ettirirdim ama tatildeyken bakalım duurma göre erkendne başlatabilirim yeni sezonu 😉