Harry Potter Spin-Off'unu 2016'da Vizyonda Olacak

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
thumbnail_1400246489.jpg

J.K. Rowling'in yazdığı ünlü fantastik roman serisi Harry Potter'ın geçtiğimiz yıllarda 8 filmi çekilmiş ve büyük gişe başarıları kazanmıştı. Yapımcıların, kitaptan para kazanmaya devam etme isteği üzerine filmin, 70 yıl öncesini anlatan bir spin-off çekileceği açıklanmıştı.

Senaryosunun J.K. Rowling tarafından yazılacağı yeni serinin 3 filmden oluşacak. Çekilecek ilk filmin adının Fantastic Beasts and Where to Find Them olması bekleniyor.

İlk film 2016 yılının Ekim ayında vizyona girecek.​

Hermonie olacak mı şimdi o olmazsa izlenmez :D
:kiki:70 yıl öncesi diyor hermonie o kadar yaşlımı en fazla 20 gösteriyor:)
Ama keşke olsa emma watson::(

Harry Potter serilerinin hepsini izledim hemde birçok kez:)
Bu filmi de sabırsızlıkla bekliyorum...Bu da aynı hobbit gibi olacak o zaman hobbit tede yüzüklerin efendisinden seneler önceyi anlatıyordu...
Neyse Damdıldor var ya o da yeter ve tabi ki voldemort:D(Okunuş biçiminde yazdım:D

aaa harry potter benim için yeri çok başkadır 2002 yılında vizyona girmişti 11 yaşındaydım yanı harry potter serisiyle büyüdük desem yalan olmazseri bitince çok ağlamıştım :T
yeniden izlemek haberi bugün aldığım en iyi haber özlelikle soma olayından sonra böyle bir habere ihtiyac vardı az yüzüm güldü :Z:Z:Z

Mükemmel haber,profesörlerin gençliğini izlemek güzel olacak bebekliği de olabilir tabi,70 yıl.

aaa harry potter benim için yeri çok başkadır 2002 yılında vizyona girmişti 11 yaşındaydım yanı harry potter serisiyle büyüdük desem yalan olmazseri bitince çok ağlamıştım :T
yeniden izlemek haberi bugün aldığım en iyi haber özlelikle soma olayından sonra böyle bir habere ihtiyac vardı az yüzüm güldü :Z:Z:Z
:bağır:2002 de değil 2001 de çıktı sen demekki yayınlandıktan 1 sene sonra izlemişsin:D

2016'ya kim öle kim kala :)
allah korusun hepimizi:v0:

Filmin yönetmeni, Oscar ödüllü Alfonso Cuaron olacakmış.

harmoni daha başkadır bendeki yeri bir başka:)

'Yüzüklerin Efendisi'nin, 'Hobbit' olarak devam etmesi gibi bir şey. :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,404
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU