Berk Erçer Medcezir Dizisinde

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,379
Puanı
1,060
berkic_203059591553749abd0dd3f.jpg

Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un başrolünü oynadığı, Cuma akşamları ilgiyle izlenen Medcezir dizisine yeni bir transfer.

Daha önce Doktorlar, Kayıp ve Kurt Seyit ile Şura dizilerinde yer alan Berk Erçer'in yeni dizisi Medcezir.
Sude karakterinin dizide kurduğu dergiye editörlük yapacak olan Berk Erçer Selim ile Ender arasında kıskançlık yaratacak.

Yarın akşam yayınlanacak yeni bölümde yer alacak olan Berk Erçer merakla bekleniyor...

Fragman...

Son düzenleme:
kurt seyit te çok az bir roldeydi petrovun kurbanı olmuştu oyunculuğunu fazla görememiştik ?

kayıp dizisinde bu adamı hatırlamıyorum @Forumdash hatırlar belki?

Sude ne ara dergi kuracak ? Masallah bu kadinin hizina hicbi turlu erisemiyorum.O isten bu ise surekli is degistiriyor.Sonra surekli sevgili degistiriyor.Bu karakteri cozemedim Hakim Bey @Yakamoz-Asi

Sude ne ara dergi kuracak ? Masallah bu kadinin hizina hicbi turlu erisemiyorum.O isten bu ise surekli is degistiriyor.Sonra surekli sevgili degistiriyor.Bu karakteri cozemedim Hakim Bey @Yakamoz-Asi
birkac bölüm önce, bir aksam Asim Sekip Kaya gelmisti yanina, ne yapiyorsun bu saate kadar diye. O da "bir dergi düsünüyorum sirket icin" demisti. Sanirim o dergi bu dergi. :)