korkusuzlarda maden bölümüyle bodrum tv de

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,354
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
4E62305FA3F5FAE17B7D83C6E13AE3.jpg
th

13.bölüm
reyhan sultanın kuması yeliz kurremoğlunun oğlu veliahtı Adnan kurremoğlu Türkiyede bip belediyesinin başkanıdır asım remilelioğlu ve cumhur başkanı adayı olan idam partisi
hemen planını anlar rosalinin geleceği görmesini engeller rosalin o imamı bulup polise teslim eder delilleriyle beraber ceyhun dur polis çatışma çıkar faruk amir iş başına düşer ve birileri daha ceyhunun peşine düşmüştür ve ceyhuna o yardım gelir Çiğdemi elinden kurtaran hakan komiser öncenin olduğu eve gider
Erkin hazırlıklı olun güvenlik kameraları hazır perilerin en yukarsı seyrediyor ne oldu sihirli ayna çalışmıyor hiç birimizde hiç bişey yapamıyoruz tehlike geliyor hemen rosalin iş başına düş ışıkla derinle beraber peki bu burda bitmez efendim yukarısı bile bişey göremiyor hard diskleri çalınmış
Ozaman bu bir peri ama kim böyle işe kalkabilir ceyhuna ve seden ve Aslının Abisine yardım eder cadıların üssünü bulurlar cadının üssünü patlatırlar ümit bilmiyorum burda ne işimiz var burası maden önce ümit nerde kaçırıldı sihirle nerde bulamıyorum malesef bunda bir iş var
ve madende ümiti vurup madene atar bir elektirikçi gelir trafoya ceket koyar ve maden yanar ve çöker
Faruk Amir ve ekibi hard diskler çalınmış mobese yok trafo yanarmı hiç
bence sıcaktan yandı ve madende yanıp patladı hemen araştırmaya başvuran Hakan komiser bu ne böyle bu ümit o çocuk nerden çıktı hemen hastahaneye kaldırın hemen erkini arıyorum alo hastahaneye kaldırıldı 240 ölü var faruk Amirim bu bir cinayet ve bir peri reyhan sultan pahdişah kaanın oğlu şehzde asım ve benim düşmanım pahdişah kaanın gözdesi olan yeliz sultan onun şu anda bir partide çalıştıda adı idam partisi birisi cumhurbaşkanı olmak için Adaylık başvurusu yapmış bu denetleme olayı diğer partiler kabul oyu vermemiş bir parti oy vermemiş söylemiyorlar bana tek sonuç var oda idam partisi
bu bir kaza değil resmen cinayet bune bu bir ceket trafoda ve bir bebek bezi yok artık ülker golf yiyen birisini polis tutuklar golf satan bakkallar tutuklanır
13.bölümün sonu

Son düzenleme:
aa kutlarım bu konuyada deyinmeni bekliyordum kesinlikle destek veriyorum sana herzamankı gibi :bhr::bhr::bhr:

@ABAY_06

@Çiğdem- ben konu açamıyorum ya o yüzden açamadığım konuyu bu işle halettim
o öneriyi pensilvanya getirmiş diye kabul etmemiş başbakan halk tv den duydum

@destere yorumun ne

Son düzenleme:
Sonuçta bugün ki habere değinmişsin ama ben şöyle diyeyim özel bir firma olan bu kömür madeniyle ilgili bugün da halen görüyorum ki siyaset yapanlar var yanlış anlama sen değilsin ....bu durumu yas tutup geçirmemiz gerekirken halen ateşi canlandırmaya çalışanlar var..Rabbim yardım etsin onlara,şehitlerimizin ailelerinede sabır versin...güzel olmuş eline sağlık fakat keşke biraz daha açık değinseymişsin...

Tam bombalik konu @pompy atlıyor ilginç. Madem salliyon yangını bomba patlatarak yapsana yahuu