cnm bunlardan ayrı yazdığım kaliteli mesajalrda yer alıyorsun sen onlara yazdığım şeyleri zaten sana diyemem ben allah korusunaşkolsun ben neciyim![]()
cnm bunlardan ayrı yazdığım kaliteli mesajalrda yer alıyorsun sen onlara yazdığım şeyleri zaten sana diyemem ben allah korusunaşkolsun ben neciyim![]()
vayycnm bunlardan ayrı yazdığım kaliteli mesajalrda yer alıyorsun sen onlara yazdığım şeyleri zaten sana diyemem ben allah korusun![]()
Sezon arasında yayına girecek. Fragmanı yok daha o yüzden.Fragman?
2 resim düşmüş o da pek tatmin etmediSezon arasında yayına girecek. Fragmanı yok daha o yüzden.![]()
bu lafını unutma ilk fragmanda bekliyoruz sarışın kızın ismi başta yazılmalıTamam bundan sonraki (muhtemelen fragman haberi olur) önce onu yazarimKendisini Beni Affet gibi günlük diziyle harcamiş(gerçi hastene dizisiymiş)
@OzaN'a da demek gerek, bu seneki yeni sezon fraagmanlarını ona pasladımbu lafını unutma ilk fragmanda bekliyoruz sarışın kızın ismi başta yazılmalı![]()
Revenge mi diyorsun??? O onaylandıBunların turkiyede tutmayan ezel çakması dizisi kontrat aldı mı )))
Yazıda Heroes demişim kiAiden'ı sevmezdim o nedenle beni pek çekmedi ama Milo bir yerlerden tanıdık geliyor ve sempatim var gibi.Çıkaramadım.
Konu bana çocuksu geldi gibi ama fragmanı bkleyelim.
Son olarak Under The Dome'ın senaristi cidden çok çocuksu senaryo yazıyor.Pek umutlu değilim.
aa lütfen tutmasa sen bu ka laf edermisin bak aşk ekmek pasta çikolata bitti konuşmuyon hiçBunların turkiyede tutmayan ezel çakması dizisi kontrat aldı mı )))
Revenge mi diyorsun??? O onaylandı
Yazıda Heroes demişim kiHeroes izlediysen ordaki rolü pek bi gıcıktı ama götürüyordu diziyi yinede
![]()
Şuan yaşıyor biliyorum s.finali izlemedimYok dizisini izlemedim bir filmden tanıdık geliyor gibi.
Aiden öldümü sizin dizide.![]()
Şuan yaşıyor biliyorum s.finali izlemedimUmarım ölmüştür
Emily'nin etrafında harcanıyor
![]()
İzleme 3.sezon baştan sona rezalettiAynen ölsün.bende 12'de bırakmıştım.İzlemem muhtemelen senaristler sevimsiz.
![]()
İzleme 3.sezon baştan sona rezalettiSon 2 bölümü izle izlemeye devam ediceksen de
Ben seneye izlemicem 4.sezonu toptan izlemek için yaza bırakacam
![]()
aa lütfen tutmasa sen bu ka laf edermisin bak aşk ekmek pasta çikolata bitti konuşmuyon hiç))))
Ha adı aklıma gelmedi ))) ilginç devam etmesi demek buradaki yıldızlarda sorunu var )))Revenge mi diyorsun??? O onaylandı![]()
Yok ordakinde de sorun varShowtv tutan dizi var da aşk ekmek mi kepek yaptı )))
Ha adı aklıma gelmedi ))) ilginç devam etmesi demek buradaki yıldızlarda sorunu var )))