"Black-ish" Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1400013471.jpg

ABC'de bu sezon yeni başlayacak komedi dizilerinden biri de "Black-ish"

Dört çocuklu zenci bir ailenin çoğunluğu beyaz olan bir çevrede yaşadıklarını anlatacak olan dizinin başrolünde yer aldığı pek çok ünlü dizi ve filmden tanınan Anthony Anderson yer alıyor.

Dizinin önemli yıldızlarından biri de son olarak Hannibal dizisiyle karşımıza çıkan Laurence Fishburne.

Sonbaharda başlayacak olan dizi Çarşamba geceleri ve kanalın en yüksek reytingli dizisi Modern Family'den hemen sonra yayınlanacak. Modern Family sonrası kuşağının reyting açısından kazançlı bir kuşak olduğu bir gerçek olsa da bugüne kadar bu kuşakta yayınlanan diziler uzun ömürlü olamadı. Black-ish'in nasıl bir performans çizeceği şimdiden merak konusu.

Dizinin ilk fragmanı diziden bir sahne şeklinde yayınlandı. İşte diziye ilk bakış:

Tam fragman da yayınlandı:

Son düzenleme:
Bana tutmayacak izlenimi verdi ama belli de olmaz. Her zamanki gibi açık kapı bırakmakla beraber izlemeyi pek düşünmüyorum. :D

Hannibal'dan ayrıldı demedim ki? Belki orada da devam eder. :D
geçti artık ölmüş işte bunu anlamış olduk :) ikinci sezonun ilk sahnesinde kafasına cam parçası giriyordu sonra bir kapalı yere saklandı o bölümün devamı ikinci sezonun sonunda verilecekti ama iş bitti artık ölmüş yani ?:)