Çığlık 3.Bölüm-Yeni Bölüm (+13)

Lütfen programı Puan Yönünden Oylayınız!!!

• 10

Oy: 7 77.8%
  • 9

Oy: 2 22.2%
  • 8

Oy: 0 0.0%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    9

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861
//////////////////////////////////////////////////////////////////////
34945-b20a882e1915b7c6f52b46d8dbfdbf03.jpg
//////////////////////////////////////////////

6RPGVW.jpg

Wes Craven'in Scream adlı sinemasından uyarlanan Çığlık'ın 1.Bölüm ve 2.Bölüm 'ünü izlemek tıkllayınız!!!
ÖZET: Herkes Damlayı aramıştır fakat bulamamışlardır,Daha sonra Ceyda'nın telefonuna Damla ile ilgili video gelir ve,Videoyu izleyen Ceyda çığlıklar atar...

3.BÖLÜM YENİ BÖLÜM
Ceyda videoda Damla'nın tavana asılı görüntüsünü görünce neye uğradığını şaşırır ,Herkese Ceyda'ya döner ve nolduğunu anlamak için suratına bakarlar fakat Ceyda'dan ses yoktur,Selim, Ceyda'nın elindeki telefonu alır ve videoyu izler o sırada içeriye polisler gelmiştir ,Herşeyi polislere anlatırlar...
scream_4_23695.jpg

Polisler inceleme yapmak binayı boşaltmalarını ister,ve ifadelerini vermelerini rica eder,Bunun üzerine herkes ifadelerini verir ve evlerine dağılır ,Ceyda gördüğü şoku halen atlatamamaktadır Selim,Ceyda'yı evine bırakır...
Aradan 1 hafta geçmiştir....
Ceyda evde mutfakta iken o sırada telefonu çalar;
-Alo Buyrun?
-Çiğdem:Merhaba Ceyda benim Çiğdem ,geçen hafta partiye gelemedik kusurumuza bakmayın,der
-Ceyda;İyi ki de gelmememişsiniz ,neler oldu bir bilseniz,dilerseniz bana gelin takılalım burada...
-Çiğdem;Haberim var,neyseTamam ben ekibi toplayıp geliyorum ....
Ceyda telefonu yerine koyduğu sırada telefon gene çalar,Ceyda açar;
-Alo Buyrun?
Telefondaki kalın ses;Merhaba Ceyda
-Ceyda;Siz kimsiniz?
Telefondaki kalın ses;Bu gece hangi korku filmini yaşamak istersin?,diye sorar bunun üzerine Ceyda birden korkarakdan telefonu kapatır,o sırada zil çalar,kapıya gider ve kapının deliğinden bakar,kimseyi bulamaz,sonra gene zil çalar,Ceyda eline mutfaktan bir bıçak alır ve kapıyı açar o sırada Çiğdem ,Alper,Can ve Harun süpriz diye bağırarak elindeki pastayla içeri girerler...O sırada Ceyda elindeki bıçağı arkasına saklayarak misafirlerini içeriye alır...Herkes yerine oturur oturmaz kapı gene çalar bu sefer gelenler Cenk,Ahmet,Murat,Selim,İrem'dirler içeriye geçerler ....Herkes yerlerine oturur,Bu sırada Çiğdem pastayı kesmek için mutafağa gider,diğerleri ise mahzene gidip içecekleri getiricektir..Çiğdem mutfağa girdiğinde mutfak kapısının açık olduğunu ve rüzgar geldiğini fark eder,tam kapıyı kapatacakken maskeli katil Çiğdem'in arkasından çıkar ve bıçağı Çiğdem'in boğazına dayar,Çiğdem birden çığlık atar,Fakat onu kimse duymamaktadır
ScreamThree.jpg

Harun müzik cd sinin koyar ve irem'i kaldırır ,irem her nekadar moralsizde olsa ve kalkmak istemese de Harun'un ısrarlarına dayanamıp dans etmeye başlarlar,daha sonra aşağıdan
çıkan Can;
-Hey kısın biraz müziği çok açmışsınız der,ve elindeki portakal suyunu mutfağa götürmek için gideceği sırada çığlık sesi duyar elindekini bırakır ve arkası dönük olarak maskeli katili görür ,eline aldığı sopayı katil'in kafasına indirir o sırada bıçak Çiğdem'in boğazını sıyrıklar halinde kesmiştir ...Katil hafif sendelesede kaçmayı başarır,Can da hemen Çiğdem'in yanına gider ve yarasına bakar,sonra beraber içeriye gelirler,Harun ve irem halen müzik dinlemektedirler.O sırada kapı tekrar çalar ve kimse duymaz,fakat Gözde kapıyı ısrarla tekmelemeye başlar,aşağıdan çıkan Selim kapıdaki tekme sesini duyunca kapıya gider ve açar karşısında Gözde'yi görünce birden şok olmuştur.
-Gözde ;içeri geeçbilirmiyiz Selim,der ve arkasında duran Yağmur ile içeri geçmeye yeltenirler,Gözde , Selim'in sevgilisidir ve Ceyda'dan haberi yoktur,Selim her ne kadar içeri almak istemesede yanına gelen Ceyda aa hoşgeldiniz diyerek onları içeri alır....Gözde ile Yağmur içeriye geçerler ve otururlar,Kısa süre sonra Yağmur üst kata tuvalete gitmek için kalkar ,Bu sırada Ceyda devamlı Selim'e sarılır ve sürekli canımlı ciimli konuşmaktadır,Selim ve Gözde devamlı göz göze gelmektedirler,Gözde onların bu hallerini görür ve çok bozulur ,Yağmur tuvalete gider,içeriye girer pantalonunu indirdiği sırada tuvaletin ışığı söner bunun üzerine Yağmur;
-Şakayı kesermisin tuvaletteyim ,der ,fakat ışık açılmaz Yağmur tekrardan;
-Hiç iyi bir şaka değil ,kes şunu dedim sana ,diyerek pantalonunu çeker ve ışığı yakmak için kapıyı açar o sırada maskeli katil bıçağı göğsüne saplar,yetmez bıçağı tam 40 kere vücuduna sokar ve delik deşik eder...
2766600-aaa.jpg

Ağzından ve heryerinden kanlar fışkıran Yağmur,tuvaletin ucundaki merdivenlerden aşağıya doğru yuvarlanır,fakat müziğin etkisiyle kimse duymamaktadır,Katil kızın vücudundan çıkardığı bıçağın üzerindeki kanın diliyle tadına bakar ve katil;
-Bu kadar güzel vücuttan elbette lezzetli kan akacaktı,başka ne olabilirdi,diyerek uzaklaşır,....
scream-ghostface.jpg

Gözde ise Selim'i mutfağa çağırır,o sırada ;
-Neler oluyor Ceyda ile aranızda ne var ,diye sorar
Selim pek cevap veremez bunun üzerine Gözde öyle bir tokat patlatırki Selim'e,tokatın sesi etraftan duyulur,bunun üzerine içeriye tokat sesini duyan Ceyda da mutfağa gelir fakat Alper'in seslenmesiyle içeriye gider ve yerine oturur...
Alper tuvaletlerin nerede olduğunu bilmemektedir bunun için Ceyda Alper'i tuvalete götürmek için ayağa kalkar,İçeriden tuvalete gitmek için kalkan Ceyda ve Alper,merdivenlerin başına geldiğin çığlıklar atar,Yerde yatan Yağmur'un suratına bakarlar,kız heryeri kanlı halde yatmaktadır.Hepsi ölen Yağmurun başına giderler ve Polis'i ararlar,,,o sırada kapı çalıverir,kapıya doğru ilerler ve kapıyı açtıklarında çığlıklar atar.....

------------------------------------------------------/ Bölüm Sonu /------------------------------------
Yazan ve Yöneten :Enis Kartal
Kanal:Lonca TV

Not:Katil sizce kim?,Katilin kim olduğunu bilene çeyrekler benden :F

Son düzenleme:
aaaa ucuz kurtuldum ne istiyor benden pisss ucube :ppp::ppp::ppp:
yağmura çok üzüldüm :T

katili biliyorum ben yani bir tahminim var :F

aaaa ucuz kurtuldum ne istiyor benden pisss ucube :ppp::ppp::ppp:
yağmura çok üzüldüm :T

katili biliyorum ben yani bir tahminim var :F
:A Evet ucuz yırttın merak etme siz ölmek istemiyoruz diye şey etmedim ama haftaya biriniz gidici demiş olayım :D
Yağmura niye üzüldün kıı neyin oluyorda :F
Katil kim vallaha emrak ettim :F bu arada @destere 'yi Gözdesi tokatladı :F

@gözlemci güzel olmuş bence o katil yandaş medya partisi ve penguen holding
O nerden çıktı penguen holding neresi oluyor :)

:A Evet ucuz yırttın merak etme siz ölmek istemiyoruz diye şey etmedim ama haftaya biriniz gidici demiş olayım :D
Yağmura niye üzüldün kıı neyin oluyorda :F
Katil kim vallaha emrak ettim :F bu arada @destere 'yi Gözdesi tokatladı :F

O nerden çıktı penguen holding neresi oluyor :)
tanımama gerek yok bayan sonucta erkek olsa üzülmem :F

katil harunn bence ben öyle düşündüm bu bölüm olanlardan :F

tanımama gerek yok bayan sonucta erkek olsa üzülmem :F

katil harunn bence ben öyle düşündüm bu bölüm olanlardan :F
Ahahah @Harunnn60 katil olarak gösteriliyorsun :F yahuu çocuğun ağzı var dili yok niye katil olsun ama bilemicem doğrusu :A

Feministmisin sen kız @Çiğdem- lafa bak bayan diye üzülmüş :F

Son düzenleme:
Ahahah @Harunnn60 katil olarak gösteriliyorsun :F yahuu çocuğun ağzı var dili yok niye katil olsun ama bilemicem doğrusu :A
şimdi cnm hepimiz eve girdik ve harun dışında herkesten bahsettin sen dğer geriye kalan herkesin neler yaptığını söyledin seneryoda sadece harundan bahsetmedin harun eve girdi oakdar evin içinde neler yaptı hiç bahsedilmedi senaryodan bizlerin ne yaptığı tek tek bahsedildi ama harun dan hiç bahsedilmedi yani eve girdikten sonra kayboldu harunn buda onu katil adayı yapar bence şüpheli duruma düşer :F

yağmura bende üzüldüm benim üniversiteden kız arkadaşımın adıda yağmur hürreme benziyor @gözlemci
Ah be yağmu neymişsin sen,bende bizim sınıftaki kıza itiafen koydum :) ...resmini atsana bize hürreme benziyorsa :) beklerim
şimdi cnm hepimiz eve girdik ve harun dışında herkesten bahsettin sen dğer geriye kalan herkesin neler yaptığını söyledin seneryoda sadece harundan bahsetmedin harun eve girdi oakdar evin içinde neler yaptı hiç bahsedilmedi senaryodan bizlerin ne yaptığı tek tek bahsedildi ama harun dan hiç bahsedilmedi yani eve girdikten sonra kayboldu harunn buda onu katil adayı yapar bence şüpheli duruma düşer :F
Baksen olayı çözdüm diyorsun ama birşey demekde istemiyorum ,diğer karakterlerden de bahsetmedim murat olsun ne bileyim selim den dikkatini çekerim 😉

Ah be yağmu neymişsin sen,bende bizim sınıftaki kıza itiafen koydum :) ...resmini atsana bize hürreme benziyorsa :) beklerim

Baksen olayı çözdüm diyorsun ama birşey demekde istemiyorum ,diğer karakterlerden de bahsetmedim murat olsun ne bileyim selim den dikkatini çekerim 😉
aaa tamam ben mutfakta maskeli katili görürken harun iremle dans ediyor o olamaz selidmen bahsetmişsin şimdi tekrar göz attım sadece cenk ve murattan bahsedilmemiş ya cenk katil yada murat ikisinden birisi kesinlikle evde neler yaptığından sadece o ikisinden bahsedilmemiş yani dşğerlerinin yanlarında yoklar 🙂🙂

Aga sen etiketleri yaparmısın yoksa ben halledeyim mi? @kvp-medya birde herkes lütfen ankete katılsın kaç puan verirlerse versinler her türlü eleştiriye de açığım iyi kötü
@Harunnn60 @destere @eros @cookies

aaa tamam ben mutfakta maskeli katili görürken harun iremle dans ediyor o olamaz selidmen bahsetmişsin şimdi tekrar göz attım sadece cenk ve murattan bahsedilmemiş ya cenk katil yada murat ikisinden birisi kesinlikle evde neler yaptığından sadece o ikisinden bahsedilmemiş yani dşğerlerinin yanlarında yoklar 🙂🙂
Niye İrem olamazmı :A dans ediyor diye yırttımı :F

Aga sen etiketleri yaparmısın yoksa ben halledeyim mi? @kvp-medya birde herkes lütfen ankete katılsın kaç puan verirlerse versinler her türlü eleştiriye de açığım iyi kötü

butür şeyler kim ortadan kayboluyorsa suçlu odur bence maskeli ortaya çıktığında sadece cenk ve murat yok diğerlerinin yanında kaybolmuslar ikisinden biri olmalı bence 🙂🙂

etiketi hallederim ben aga bana bırak
bölüme gelirsek süper puanım 10 mübarek katilin de eli hiç yorulmuyor 40 kere bıçak sokup çıkarmış :D

ayoll ben kendi kendimimi kesiyorum yanii ölümden döndüm :F
Şimdi sen anladın beni bal gibi belki kendini böyle göstererek katil olmadığını inandırmaktı o da bir başkasıydı nerden biliicezz :D sen tutdun belki,öldürmeyede gelmedi sadece gösteriş içindi 😉 :F
etiketi hallederim ben aga bana bırak
bölüme gelirsek süper puanım 10 mübarek katilin de eli hiç yorulmuyor 40 kere bıçak sokup çıkarmış :D
Teşekkürler aga sağolasın sana zahmet olacak etiketler ama :(
Malesef katil yorulmuyor fena kişi yaaa :F