Hangi Filozofla Beynin Aynı Çalışıyor? (ANKET)

biraz geç gördüm ama azizizm sonuç bence çok doğru :D

"René Descartes" çıktı.
Öncelikle şu denilebilir ki, ekmeksiz susuz yaşayabilirsin; ama düşünmeden asla. Senin en büyük etkinliğin düşünmek bu yüzden. Seni diğerlerinden ayıran bu özelliğin hiç kuşkusuz! Senin için söylenebilecek diğer şeyse asla ama asla sabit fikirli olmaman. Her daim yeni fikirlere açıksın. Zaten bu, düşünen insanların ortak özelliğidir azizim!

biraz geç gördüm ama azizizm sonuç bence çok doğru :D

"René Descartes" çıktı.
Öncelikle şu denilebilir ki, ekmeksiz susuz yaşayabilirsin; ama düşünmeden asla. Senin en büyük etkinliğin düşünmek bu yüzden. Seni diğerlerinden ayıran bu özelliğin hiç kuşkusuz! Senin için söylenebilecek diğer şeyse asla ama asla sabit fikirli olmaman. Her daim yeni fikirlere açıksın. Zaten bu, düşünen insanların ortak özelliğidir azizim!
Kardeşime de bu çıkmış.(Kız)
Demek ki kızlara bu çıkıyor @destere erkeklere de bize çıkan amca çıkıyor:F Gerisini var sen düşün:F

kadınlar olarak çok düşünen varlıklar olduğumuz için çok normal :D
Ağzınız sussa beyniniz konuşuyor dimi :F

dur bu sefer kız gibi düşünüp aynı testi cevaplayacağım bakalım ne geliyor :)
bu sefer başka bişey çıkmasın :F

mesela yakın arkadaşımın dedikodusunu yaptım diye bir seçeneği bir erkek seçmez:D
Ben o seceneği görmedim bile:F

Ağzınız sussa beyniniz konuşuyor dimi :F

bu sefer başka bişey çıkmasın :F

Ben o seceneği görmedim bile:F
bayan gibi düşününce
birinci soruya cevap olarak, namus derler sanırım
ikinci soruya cevap dans olabilir
üçüncü soruya olsa olsa sosyoloji derler çünkü sosyolojide dedikodu yapma imkanları var :)
dördüncü soruda bende vejeteryanım demişlerdir :)
beşinci soruya thousland island demişlerdir bilmiyorlarsada öyle renkli isimleri severler :)
altıncı soruya en yakın arakadaşım için dedikodu yaptım pişmanım demiş olabilirler
yedinci soruya sadece sevgilim demişlerdir :)
favori şehir olarakta parisi seçerler :)
ruh halinede mutlu yazarlar

aha işte sonuç ortada rene decarts:) isterseniz deneyin bu cevaplara rene decarts çıkıyor :)

bayan gibi düşününce
üçüncü soruya olsa olsa sosyoloji derler çünkü sosyolojide dedikodu yapma imkanları var :)
beşinci soruya thousland island demişlerdir bilmiyorlarsada öyle renkli isimleri severler :)
altıncı soruya en yakın arakadaşım için dedikodu yaptım pişmanım demiş olabilirler

aha işte sonuç ortada rene decarts:) isterseniz deneyin bu cevaplara rene decarts çıkıyor :)
dediklerimi takmıyosun ama bi kız olarak cevaplarıyorumsadece iki cevabımız aynı :)

Yok ben benimkini nadasa bırakıyorum dinlensin diye. Yazık kadın dırdırından çok çekiyor:F
nadasa bırakmasan belki okadar dır dır çekmek zorunda kalmazsın :D

bayan gibi düşününce

Kırmızı yerleri bende seçtim :X ama başka çıktı:X

dediklerimi takmıyosun ama bi kız olarak cevaplarıyorumsadece iki cevabımız aynı :)

nadasa bırakmasan belki okadar dır dır çekmek zorunda kalmazsın :D
Laf mı soktun bakim :pala:

rene descartes çıktı bana :F
536d0abd40f28bc936fe8e1b.jpg

çok doğru gerçekten ben düşünmeden hiçbirşey yapmam beni tanımlayan bir yazı kıskanın
@destere @xemrexxx çatlayın :F

"Platon" çıktı.

536d0ae58853e7e820422185.jpg

Bu alemin köküne kibrit suyu. Dünya denilen bir şey aslında yok ki. Buralar hep gölge aslında. Bir de bunun aslı var ki, heh işte asli gerçek orada! Mesela birisini seviyorsun ama açılamıyorsun. Kısaca "platon"iksin. Ama öyle değil midir ki, asıl gerçek o değil, senin ruhundaki, kalbindeki ve dahi aklındaki fikir ve duygular! Her şey yalan; 1 sensin gerçek kısaca!

"Aristotoles" çıktı

536d0af501cb78031d61ed50.jpg

Senin merteben "sağduyu" mertebesi. Sağduyunun, aklın ve doğruyu yapmanın bir adet örneğisin. Başarılısın ayrıca da. Ama bu başarıya kesinlikle tırnaklarınla kazıya kazıya geldin. Okuduğun kitapları yan yana dizsek buradan köye yol olur. Tam bir bilim insanısın kısaca. Ama öyle bir bilim adamı ki, kopi pest'in ne demek olduğunu bilmez: Namuslu yani!..

"Sokrates" çıktı.

536d0b32847664452a755f73.webp

Bu hayatın en mühim formülü yalan yanlış cevaplar değil; doğru sorulardır şüphesiz. Sen yalap şap bir cevap vereceğine, tumturaklı bir soru sormayı tercih edenlerdensin. Varsın sorduğun sorunun cevabını alamayasın, ne çıkar! Ayrıca asla maddeci bir insan değilsin; onur ve yüksek değerler her zaman daha önde gelir bu açıdan. Yani "Ölürüm yoluna ölürüm de yine boyun eğmem... Yeter ki onursuz olmasın ask" diyorsun hunharca :)

"Aristoteles" çıktı.

536d0af501cb78031d61ed50.jpg

Senin merteben "sağduyu" mertebesi. Sağduyunun, aklın ve doğruyu yapmanın bir adet örneğisin. Başarılısın ayrıca da. Ama bu başarıya kesinlikle tırnaklarınla kazıya kazıya geldin. Okuduğun kitapları yan yana dizsek buradan köye yol olur. Tam bir bilim insanısın kısaca. Ama öyle bir bilim adamı ki, kopi pest'in ne demek olduğunu bilmez: Namuslu yani!..