"Marry Me" Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,380
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1399839695.jpg

NBC'nin bu sezon yayınlanacak yeni komedilerinden biri de "Marry Me"

Salı akşamları The Voice sonrasında yani reytingi bol bir yerde yayınlanacak dizi, About a Boy ile arka arkaya olacak şekilde yayınlanacak.

Happy Endings'in yapımcılarından gelen ve başrolünü de o diziden alan dizinin ilk fragmanı yayınlandı. İşte "Marry Me" (Evlen Benimle) dizisinin ilk fragmanı:

Dizi ile ilgili şu konuda yaptığımız tanıtım:

Happy Endings'in yapımcısı David Cospe'nin yapımcılığını yapacağı dizi, uzun süredir birlikte olan bir çiftin ilişkileri üzerine kurulu bir komedi.

Dizinin başrolünde Happy Endings'ten tanınan Casey Wilson yer alırken ona Ken Marino eşlik ediyor.

Happy Endings'i bir kaç bölüm izlemiştim bu kadın orda da ilgimi çekmişti. NBC komedilerin A'dan Z'ye hariç izlemem gibi :X

diziler çok ucuza geliyordur büyük ihtimal iki oda bir salon bir kamera iki oyuncu bitti iş gerisi iki oyuncunun yüksek performansına bağlı ?,

Başroldeki kadın sempatik ama dizi genel olarak pek ilgimi çekmedi. Bir kere başroldeki adam sönük gibi. Çok iyi yorumlar almadıkça izlemem gibi. :)

diziler çok ucuza geliyordur büyük ihtimal iki oda bir salon bir kamera iki oyuncu bitti iş gerisi iki oyuncunun yüksek performansına bağlı ?,
Sit-comlar öyle ucuz iş ama iyi oyuncularla çalışmak zorundasın. Çünkü iş oyuncuda bitiyor. :)

Başroldeki kadın çok iyi ama adamı beğenmedim.

İlk bölümüne bakarım ama.

Kadın çok sempatik duruyor fragmanda güzel.:DAma nedense komedi aniliğim var.:(İzlemem.