Farklı Hayatlar 8.Bölüm-Yeni Bölüm

Diziyi lütfen oylayınız?

• 10

Oy: 6 85.7%
  • 9

Oy: 1 14.3%
  • 8

Oy: 0 0.0%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    7

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861
mllRQZ.jpg

Farklı Hayatlar 8.Bölüm Özeti
Merve annesiyle bu konuyu tartıışır,o sırada herkes Merve ile annesini izlemektedirler ,
Perihan'ın ise üzerinde düzgün bir kıyafeti yoktur,Herkes küçümser bir edayla onlara bakmaktadır..
O sırada koridorda ayak sesleri duyulur ve birisi daha gelmektedir...
Merve birden arkasına döndüğü sırada şok olmuştur....

Farklı Hayatlar 9.Bölüm -Yeni Bölüm
Bölüm Oyuncuları:
Vahide Gördüm (Perihan Korkmaz)
Duygu Yetiş (Merve Erova)-(Korkmaz)
Merve Sevi (Ebru Erova)-(Hanoğlu)
Muhammed Uzuner (İsmail Korkmaz)
Bahar Yanılmaz(Ayşen Korkmaz)
Esra Ronabar (Hacer Erova)
Mete Horozoğlu (Mehmet Hanoğlu)
Ahu Türkpençe ( Sevilay Hanoğlu)
Berk Atan (Selim Yılmaz)
Ebru Cündübeyoğlu (Selen Yılmaz)
Demet Özdemir(Gizem Yıldız)
Tarık Ündüz(Mert Kalyoncu)

Gelen kişi Selim'dir,Merve Selim'i fark eder etmez konuşmasını yarıda keser ,annesine karşı sessizce eğilerek;
-Ne olur git burdan!,diyerek fısıldamaktadır ,
Perihan ne olduğunu anlamadan başını eğerek okulun çıkış kapısına doğru ilerlemektedir ,Selim koridora girdiğinde Merve'nin yüzüne bakar,Merve kaşlarını kaldırır fakat birşey söyleyememektedir.Onları izleyen herkes aralarında fısıldaşırlar,Merve biran önce kimse birşey demeden Selim'i de alıp buradan çıkıp gitmek istemektedir,öylede olur ve beraber dışarıya çıkarlar,aralarında Ebru ile neden kavga ettiğini tartışmaktadırlar,Selim herşeyi birkez de Ebru'ya sorup ondan da öğrenmek ister fakat okulda bulamaz.
Bu sırada Mehmet Hanoğlu karakola getirilir,kelepçeleri çıkarılır ve nezaharethaneye atılır yarın cumartesi olduğu için nöbetçi mahkemeye çıkarılıcaktır.Ebru da babasını yalnız bırakmamak için onu beklemektedir ve devamlı annesini aramaktadır ,Sevilay hanoğlu bir barda feci bir şekilde alkol tüketmiştir kafası yerinde değildir,Yanında duran yakışıklı genç adam Sevilay'ın gözüne takılır,adam da sürekli onu süzmektedir ,Genç adam Sevilay'a doğru yaklaşır ,beraber konuşurlar,sonra genç adam Sevilay'ı evine davet eder,herşeyden bunalmış olan Sevilay'da adamın evine gitmek için çantasını alır ,ayakta duracak hali yoktur,Adam;Sevilay'ın koluna girerek beraber giderler.
Hacer Erova'nın dayanacak gücü kalmamıştır ne pahasına olursa olsun kızını,canından çok sevdiği kızlarını görmek ve onlara sarılmak için türlü yolları denemektedir,Heryere soruşturur,Bir gün temizlik için gittiği bir evde bir fotoğraf bulur ,ve fotoğraftaki bebeğin üzerindeki yelek vermiş olduğu Merve'nin yeleğine benzemektedir, evin sahibi yaşlı kadın Hacer'e bakar ve hayırdır?,der,bunun üzerine Hacer;
-fotoğraftakini birine benzettim,acaba bu bebek neyiniz olur ? diye sorar.
Yaşlı kadın ise;
-o bebek benim çalışanımın çocuğu Perihan'ın çocuğudur çok tatlı bir kızdır kendisi,tabi şimdi 20 küsür yaşlarında genç ve alımlı,
Hacer;Peki,sizde ne işi var yani neden burada duruyor?
Yaşlı Kadın;Benim hiç çocuğum olmadı,Perihan'ın çocuğu olduğu sıralarda paraya ihtiyacı vardı yanımda çalışmak için işe başladı ve bebeğinide yanında getiriyordu,bende o tatlı kıza bakardım,tabi durumu imdi düzeldi gelmiyor buralara ama tatlı kız her zaman uğrar bana,öyle işte!,der
Hacer duyduklarının üzerine işini yarım bırakıp çıkmak ister ,üstünü değiştirir ,kapıyı açar ,kapıyı açtığı sıra Merve içeriye girer,Hacer şok olmuştur...
Bu sırada Ayşen ile Mert'in arasında birşeyler olmuştur ikiside birbirlerine sırılsıklam aşık olmuşlardır,Mert akşamüstü Ayşen'i yemeğe çağırır,bunun üzerine Ayşen de akşamüstü Mert'in evine yemeğe gider,Yemekler yendikten sonra ,Mert bir içki şişesi alıp içeriye girer,Ayşen onu görünce ;
-Ben alkol kullanamam,der
Mert;Birşey olmaz,
Ayşen;Hiç içmedim ama,der,fakat Mert'in ısrarlarına karşı gelemez ve içmeye başlar,fakat öyle bir içer ki bardağı bittkçe doldurur,ve şişenin dibini görür.
Bunun üzerine Mert,Ayşen'i yatak odasına götürür ,beraber yatarlar....

Ayşen sabah uyanır erkenden ve kendini Mert'in yanında bulur bunun üzerine hemen üzerini giyer ve evi terk eder....
Aradan kısa bir zaman geçmiştir...
Ayşen'in mide bulantıları artmış devamlı tuvalete yetişmek için koşuşturmalara başlamıştır,Evde de garip bir şekilde dikkatleri çekmiştir,
Annesinin ve babasının hastaysan doktora gidelim çağrılarına yok birşeyim diyerek geçiştirmektedir,
Fakat bulantıları gittikçe şiddetlenmektedir,En uzak Eczaneye gider ve şüphelendiği testi yapmak için bir gebelik testi alır ,Eve döner ,döndüğü sırada evde kimse yoktur,testin ambalajını açar e uygular gördüklerine inanamamıştır....

---------------------------------------------------/.Bölüm Sonu./---------------------------------------

Yazan ve Yöneten;Enis Kartal

Kanal:Bodrum Tv

Sezon Finaline Son 1 Bölüm-17 Mayıs'ı Bekleyiniz!!!

Son düzenleme:
bende bir haber yayınlıcam güzel çirkin bu haftalık pazar günü

@gözlemci sınava çarptı yada 1 hafta ertelersem yine sınava çarpçak yada gece yarısında yayınlıcam şimdi başlıyorum ki seninkisi Arka sokaklar gibi 45 dk felan kusura bakma zaten Arka sokakları yazarken daha 3. bölümde 2 ay Ara verdim

bende bir haber yayınlıcam güzel çirkin bu haftalık pazar günü

@gözlemci sınava çarptı yada 1 hafta ertelersem yine sınava çarpçak yada gece yarısında yayınlıcam şimdi başlıyorum ki seninkisi Arka sokaklar gibi 45 dk felan kusura bakma zaten Arka sokakları yazarken daha 3. bölümde 2 ay Ara verdim
Pek anlayamadım azcık izah edersen daha iyi olucak

@destere sana hediyem
th

@gözlemci vize sınavım varda oyüzden senaryomu 23:30 gibi yayınlamayı planlıyorum güzel çirkini ertelersem budefada final sınavına çarpıcak sezon finali

@gözlemci senaryonun bakılmasını istiyorsan zayıf noktadan git en iyisi bu beren saati ben sihirli annemda karnından vuruldu

bugünlük 23:30 yayınlamalı planlıyorum iki tane polisiye üstüste olmaz Arka sokaklarla güzel çirkini nasıl yayın akış gibi göstermek için Aynı güne aldım ama sorun şu kanald şunu yapsaydı cumartesi saat 20Arka sokaklar
saat 23 güzel çirkin
nasıl mantık kanal d ye bir nevi gönderme

@gözlemci

bugünlük 23:30 yayınlamalı planlıyorum iki tane polisiye üstüste olmaz Arka sokaklarla güzel çirkini nasıl yayın akış gibi göstermek için Aynı güne aldım ama sorun şu kanald şunu yapsaydı cumartesi saat 20Arka sokaklar
saat 23 güzel çirkin
nasıl mantık kanal d ye bir nevi gönderme

@gözlemci
Olabilirdi izlenirdide ama biritmek işine geldi kanald nin :) sen bari ypma günde 4 dizi peş peşe...