"Halt and Catch Fire" Dizisinin Fragmanı Yayınlandı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1399742382.jpg

Breaking Bad, The Walking Dead, Mad Men gibi önemli dizilere ev sahipliği yapan AMC'de bu yaz yepyeni bir dizi daha başlıyor.

1980'lerde kişisel bilgisayarların yaygınlaşmaya başladığı dönemlerdeki Silikon Vadisi'nde geçen bir hikayeyi ele alacak dizi, geçtiğimiz günlerde HBO'da başlayan Silicon Valley dizisinin aksine bir drama dizisi.

İki Altın Küre adaylığı bulunan ve pek çok önemli yapımda yer alan Lee Pace'in başrolünde olduğu dizi ilk bölümüyle 1 Haziran 2014'te ekranlarda olacak.

İşte diziye dair yayınlanan "ilk bakış" fragmanı:

Turn ile aynı zamanda duyrulmuştu merakla beklediğim dizi :X Vİdeoyu yarıda kestim ilk bakiş gibi bişey olmuş. AMC hiç etmez umarım bu diziyi. AMC'nin sex konusunda da biraz daha acık olması lazım 80'lerden bahsediyoruz hacıııı :F

Turn ile aynı zamanda duyrulmuştu merakla beklediğim dizi :X Vİdeoyu yarıda kestim ilk bakiş gibi bişey olmuş. AMC hiç etmez umarım bu diziyi. AMC'nin sex konusunda da biraz daha acık olması lazım 80'lerden bahsediyoruz hacıııı :F
AMC tam ayarında bence. Biraz da AMC, FX gibi kanallar lazım. Hepsi HBO gibi olursa öyle diziler izlemememiz gereken durumlarda uydu dizilerine kalırız. :D

Bu diziyi benim izlemem kesin bizim sektörle ilgili. Ben daha yeni duydum bu diziyi. :):)

AMC tam ayarında bence. Biraz da AMC, FX gibi kanallar lazım. Hepsi HBO gibi olursa öyle diziler izlemememiz gereken durumlarda uydu dizilerine kalırız. :D

Bu diziyi benim izlemem kesin bizim sektörle ilgili. Ben daha yeni duydum bu diziyi. :):)
Turn ile birlikte duyurmuşlardi da takibini getiremedim haberin:) Hala düzgün fragman çıkmamasına şaşrdim (b) Eğer istenilenile veremezse reytingte umarım AMC bunu iptal etmez. Turn'ü etsin gitsin. Sen hala devam ediyormusun???

Turn ile birlikte duyurmuşlardi da takibini getiremedim haberin:) Hala düzgün fragman çıkmamasına şaşrdim (b) Eğer istenilenile veremezse reytingte umarım AMC bunu iptal etmez. Turn'ü etsin gitsin. Sen hala devam ediyormusun???
Sen niye şimdiden iptal olmamasını istiyorsun ki? :) İzleyecek misin çıkınca?

Yok Turn'ü bıraktım. :)

Güzel haber izleyecek olman da nedenini merak ettim doğrusu? Tanıdığın biri falan mı var? :D
Tanıdık derken??? Senin bölümün olması gibi mi :X Bilmem teknolojiye açım sanırım. Teknoloji haberlerini de filan bakarım, öyle konulu dizileri de hep merak ederim. Hatta hatırlarsın belki Steve Jobs'un filmini sen eleştirmenler kötü demiştin ben yine pohpohlamştim:X Bilmiyorum işte semaptim var oralara:X

Tanıdık derken??? Senin bölümün olması gibi mi :X Bilmem teknolojiye açım sanırım. Teknoloji haberlerini de filan bakarım, öyle konulu dizileri de hep merak ederim. Hatta hatırlarsın belki Steve Jobs'un filmini sen eleştirmenler kötü demiştin ben yine pohpohlamştim:X Bilmiyorum işte semaptim var oralara:X
Oyuncu olarak. Ne bileyim Silicon Valley'e ilk başta aynı ilgiyi göstermemiştin de ondan biraz ilginç geldi. :D