aga milli maçlar perşembe olmuyor uefa maçları hepsi perşembe günüshow da milli maçları aldı
aga milli maçlar perşembe olmuyor uefa maçları hepsi perşembe günüshow da milli maçları aldı
aga belli olmaz hazırlık maçları falan bazen perş günü çıkabilir çünkü diğer milli takımlrın maç yayınlrı show daaga milli maçlar perşembe olmuyor uefa maçları hepsi perşembe günü
aga tüm sitelerde var %70 kanal d deyiz ama net birşey diyemeyizKanal D haberleri her tarafa yayilmis.. ben Acun'nun sayfasinda gördüm.
aynen atv den ayrılmak şartYine geçen seneki gibi hevesimiz kursağımızda kalmasa bari.
Geçen seneki gibi olmasın sezon finali. Daha şoke edici olmalı. [HASHTAG]#kurtlarvadisi[/HASHTAG] ne daha yaraşır mi final olmalı.aynen atv den ayrılmak şart
bu arada sezon finalinde inanılmaz süprizler olacakmış çok büyük bombalara hazır olun vadiciler
geçen seneki sezon finali bence süper ötesiydi müthiş bişeydi ama polatın ölmeyeceğini hepimiz biliyorduk son bölüm çok daha şok edici olmalı dediğin gibi mesela mr.key in kgt ye baskın yapıpı hepsini öldürmesi süper bi final olurGeçen seneki gibi olmasın sezon finali. Daha şoke edici olmalı. [HASHTAG]#kurtlarvadisi[/HASHTAG] ne daha yaraşır mi final olmalı.
Tapatalk
Sezon finali bölüm olarak güzel bi bölümdü elbette, ama sezon finali olarak kötüydü.geçen seneki sezon finali bence süper ötesiydi müthiş bişeydi ama polatın ölmeyeceğini hepimiz biliyorduk son bölüm çok daha şok edici olmalı dediğin gibi mesela mr.key in kgt ye baskın yapıpı hepsini öldürmesi süper bi final olur
katılmıyorum bana göre müthiş bir sezon finaliydiSezon finali bölüm olarak güzel bi bölümdü elbette, ama sezon finali olarak kötüydü.
Güzel olabilir.
Tapatalk
bu ne bende gözükmüyor
Sirma ile Bügün - Necati Sasmaz
istanbulda bir tanıdık var pana filmde çalışan arkadaşımın arkadaşı yani@baranelif bu kadar bilgiyi nereden aldın?