Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

bende sevmem tabi ki ama vadi nerde biz orda
aynen aga ama bu sezon söylediklerini yalarlarsa tam tersi bir senaryoyla ortaya çıkarlarsa benim için vadi sevgisi tamamen biter hiçbir şeyini savunmam savunamam sadece sıradan bir dizi gibi izlerim

aynen aga ama bu sezon söylediklerini yalarlarsa tam tersi bir senaryoyla ortaya çıkarlarsa benim için vadi sevgisi tamamen biter hiçbir şeyini savunmam savunamam sadece sıradan bir dizi gibi izlerim
öyle bişey yapamazlar kanal d ye geçerse siyasete hiç girmezler diye düşünüyorum

arkadaş herkesin hayatı siyaset olmuş acaba show a mı geçseydi vadi
adamlar ne yapsa bir kulp takılıyor ne yapacaklarını şaşırdılar :D

arkadaş herkesin hayatı siyaset olmuş acaba show a mı geçseydi vadi
adamlar ne yapsa bir kulp takılıyor ne yapacaklarını şaşırdılar :D
aynen aga şimdi bir baktımda bu seferde şimdi vadiyi öven, takip edenler kanal d ye geçerse baykot edicez diyorlar, atv deykende tam tersiydi 😀

aynen aga şimdi bir baktımda bu seferde şimdi vadiyi öven, takip edenler kanal d ye geçerse baykot edicez diyorlar, atv deykende tam tersiydi 😀
aga biz bunları çok görmüş bir diziyiz hiçbi şey olmaz 11 yıl boyunca dimdik ayakta kaldık vadiye hiçbişey olmaz izleyicisi bitmez bitemez bitebilemez :D

aga biz bunları çok görmüş bir diziyiz hiçbi şey olmaz 11 yıl boyunca dimdik ayakta kaldık vadiye hiçbişey olmaz izleyicisi bitmez bitemez bitebilemez :D
orasından hiç şüphem yok ama ben muhafazakar kesminde vadiden uzaklaşmasını hatta vadininde şimdiki çizgisinden dışarı çıkmasını istemiyorum

o iş bitmiştir vadinin reytinginde düşüş varsa bu senaryodan çok atv dedir gündem özel bilmem ne özel derken düşüş başladı
yav herşeyi geçtim ben atv yi falan izlemem aga izleyen arkadaşlar söyledi hiçbir dizisinde böyle bir reklam düzeni yok diye bu bile bir işarettir

atv yi izlemem derken vadi hariç hiçbir diziyi sürekli takip etmem

Oya Doğan'ın yazılarının %90'ı yalan, ki bence olmaz gibi geliyor bana. :D

Onu bırakında kardeş kavgası diyorlar, ne iş? :)

Oya Doğan'ın yazılarının %90'ı yalan, ki bence olmaz gibi geliyor bana. :D

Onu bırakında kardeş kavgası diyorlar, ne iş? :)
asıl milliyet in haberi yalan gibi , ama eğer doğruysa gerçekten çok yazık sanki kardeş değiller düşman gibi avukatla tebligat göndermek ne demek?

asıl milliyet in haberi yalan gibi , ama eğer doğruysa gerçekten çok yazık sanki kardeş değiller düşman gibi avukatla tebligat göndermek ne demek?
Bana da pek doğru gelmedi, muhtemelen benzer yaşanan bir olayı abartarak medyaya sunmuşlardır, yok icra falan olacak iş değil..

Bugün neredeyse tüm sitelerde var bu haberler. Asıl kaynağı Milliyet mi yani?