Believe ve Crisis İptal Edildi!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,380
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1399663205.jpg

NBC'den üst üste iptal haberleri gelmeye devam ediyor. Henüz dakikalar önce şu konuda Community, Revolution ve Growing Up Fisher'ın iptal edildiğini duyurmuştuk ki kanaldan iki tane daha iptal haberi geldi.

Bu yıl Gravity ile Oscar kazanan Alfonso Cuaron imzası taşıyan Believe ve bir FBI dizisi olan Crisis ilk sezonları sonunda iptal edildiler.

Her iki dizi de sezonun son döneminde başlamış ve aldıkları reytinglerle hayal kırıklığı yaratmışlardı.

Belive'e yazık etmiş resmen:( Umarim tez vakitten vaz geçerler:( Crisis tamamen umutsuz vaka Rachael Taylor bi türlü dizilerde dikiş tutturamadı gitti:( Kadının güzelliği böyle boş dizilerde harcanıyor:(

Believe'nin ilk bir kaç bölümünü izlemiştim güzel diziydi. :)

Believe'in patlayacağı belliydi bence. Touch üstüne aynı konudan bir tane daha yapmaları hataydı. Karşısına Resurrection gibi güçlü bir dizi de çıkınca sonu kaçınılmaz oldu.

Crisis'in iptaline Rachel Taylor için üzüldüm. 666 Park Avenue :(

Benim önerdiklerime bak sen. Benimkiler sağlam çıkıyor genellikle. :D

Sen @xemrexxx gibisin seçtiklerinin yarısı gidiyor. :D
hayırr sen kandırıyorsun ama :F 1-2 bölüm bizleri bağlamak için bakıyor numarası yapıyorsun sonra hadi bana güle güle yapıyorsun :kiki::kiki: görende seni o dizilerle anlaştın sanar seyirci çekmek için :F

hayırr sen kandırıyorsun ama :F 1-2 bölüm bizleri bağlamak için bakıyor numarası yapıyorsun sonra hadi bana güle güle yapıyorsun görende seni o dizilerle anlaştın sanar seyirci çekmek için :F
Tek amacım sizin başarılı dizi yüzdenizi arttırmak. Resurrection'ı izlettirmeseydim devam eden dizilerinizin yüzdesi düşecekti biraz daha. :D

Tek amacım sizin başarılı dizi yüzdenizi arttırmak. Resurrection'ı izlettirmeseydim devam eden dizilerinizin yüzdesi düşecekti biraz daha. :D
geriye bunlar kaldı ama artık rahatım bunların hepsi yeni sezon onaylarını aldılar
en azından artık kayıp yaşamıcam 1 yıl en azından :kiki::kiki: 2015'te çok güzel
fantastik diziler var tekrar 20 dizi yaparım :Z:Z:Z
1.süpernatural
2.the originals
3.the walking dead
4.arrow
5.the vampire diaries
6.teen wolf
7.grimm
8.sleepy hollow
9.orphan blac
10.the 100
11.Resurrection