Maskeli Fedai
Favori Üye
@Bully gelir gelmez Turboyu kötülemeye başlamışsın![]()
Bence herşeyiyle bu yıl 1.olmayı hakediyor 😎Karakter olarak beğenmesem de oyunlarda destekçisiyim ama.
![]()
Karakterinde sorunlar var. Oyunlarda da müthiş sayılmaz. O yüzden Turabi 1. olamaz.Bence herşeyiyle bu yıl 1.olmayı hakediyor 😎
Oyunlarda müthiş sayılmaz mı 😱Karakterinde sorunlar var. Oyunlarda da müthiş sayılmaz. O yüzden Turabi 1. olamaz.![]()
Gökhan Keser'i yenemiyor. İsmail Baki'ye de baya oyun verdi neyse o gittiği için Turabi de biraz rahatlar.Oyunlarda müthiş sayılmaz mı 😱
Sanki Akın çok yeniyor oda yenemiyor bunları hep hata yapıyorGökhan Keser'i yenemiyor. İsmail Baki'ye de baya oyun verdi neyse o gittiği için Turabi de biraz rahatlar.![]()
Ünlülere geçtikten sonra var bir şanssızlık Akın'da ama düzelecek.Sanki Akın çok yeniyor oda yenemiyor bunları hep hata yapıyor![]()
Turabi aç olmadığı zaman gördük performansını partiden sonra hiç oyun vermedi ama sonrasında yine açlıklar başladı ve performansı düştü.Ünlülere geçtikten sonra var bir şanssızlık Akın'da ama düzelecek.İstatistiklerde Turabi'den önde hala.
![]()
Turabi oyunlarda başarılı başarılı olmasına da sempati duyamıyorum işte Akın'ın arkasından çok konuşuyor melun.Turabi aç olmadığı zaman gördük performansını partiden sonra hiç oyun vermedi ama sonrasında yine açlıklar başladı ve performansı düştü.Akına karşı sempatim var gibi artık
![]()
Ailemde tıpkı senin gibi bir seviyorlar sonra tekrar sevmemeye başlıyorlarTurabi oyunlarda başarılı başarılı olmasına da sempati duyamıyorum işte Akın'ın arkasından çok konuşuyor melun.![]()
Aklın yolu bir.Ailemde tıpkı senin gibi bir seviyorlar sonra tekrar sevmemeye başlıyorlar![]()
Evde Turboyu tek ben savunuyorumAklın yolu bir.Ben bu Turabi'yi hala çözemedim arkadaş çok garip bir karakter çok da dengesiz.
![]()
Evde Turboyu tek ben savunuyorumdiğerleri ise ünlülerde Gökhanı gönüllürde ise Akını tutuyorlar
![]()
Oh olsun sana.Ben hariç tüm ailem![]()
Oh olsun sana.Ailene sevgiler saygılar işi biliyorlar.
Oylarını da bekliyoruz Akın'a.
![]()
Facebookta Tolgacılarla kapışıyorum hala böyle ikiyüzlü,dedikoducu ve sinsi birini destekleyenler var ilginç.
Öyle biri hala nasıl savunulur aklım almıyorFacebookta Tolgacılarla kapışıyorum hala böyle ikiyüzlü,dedikoducu ve sinsi birini destekleyenler var ilginç.![]()