2014-2015 ABC Yeni Drama Dizileri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,251
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1399612463.jpg

Grey's Anatomy, Scandal, Once Upon a Time, Revenge, Resurrection gibi drama dizilerini yayınlayan ABC gelecek sezon bu dizilere pek çok yeni dizi eklemeyi planlıyor. İşte ABC'de 2014-2015 sezonunda yayınlanacağı kesinleşen, kanal tarafından doğrulanan yeni drama dizileri:

How to Get Away with Murder

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizi adından da anlaşılabileceği gibi suç, gizem, şüphe, gerilim gibi temel unsurlar üzerine kurulmuş.

Dizinin başrolünde ise iki Oscar adaylığı kazanan ünlü aktris Viola Davis yer alıyor. Orange Is the New Black'ten tanıdığımız Matt McGorry de dizinin kadrosunda.

Dizinin fragmanı ve detaylı bilgi için tıklayın

10291849_657332531005481_2781355324854947681_n.jpg

Agent Carter

Gelecek sezon televizyonda çizgi roman karakterlerinin yılı olması muhtemel. NBC, CW ve Fox'ta pek çok DC Comics dizisinin haberini duyurmuştuk. ABC ise "Marvel's Agents of SHIELD" dizisinde birlikte çalıştığı Marvel ile bu kez bu dizi için bir araya geliyor.

Dizinin başrolünde Captain America'nın yıldızı Hayley Atwell yer alacak ve Captain America'da olduğu gibi Peggy Carter karakterine hayat verecek.

Dizinin fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizi 2015'te başlayacak.

10341513_559026160863659_3286123831073098496_n.jpg

American Crime

Bu yıl en iyi film Oscar'ını kazanan 12 Years a Slave'in Oscar ödüllü senaristi John Ridley'in elinden çıkma bir iş ve kanalın iddialı dizilerinden biri. Ridley, hem dizinin senaryosunu yazacak hem de yapımcılığı üstlenecek.

Dizinin kadrosunda Penelope Ann Miller, Felicity Huffman, Timothy Hutton gibi önemli isimler yer alıyor.

923240_770884589610960_1954717672904513177_n.jpg

Forever

Kanalın bilim kurgu dizilerinden biri olan bu dizi farklı konusuyla dikkat çekiyor.

Doktor Henry Morgan'ın büyük bir sırrı vardır. Kendisi 200 yılı aşkın bir süredir yaşamakta ve ölümsüzdür. Bu durum gözlem yeteneklerini geliştirmiş ve suçları çözmede ustalaşmıştır. Arkadaşları bu duruma şaşırsalar da sırrı bilen tek bir kişi vardır.

thumbnail_1400014458.jpg

The Whispers

Yapımcıları arasında Steven Spielberg'ün de bulunduğu dizi bilim kurgu türünde.

Uzaylı istilasına uğrayan Dünya'da en büyük zararı çocuklar görmektedir. Uzaylılar çocukların vücutlarını zehirleyerek insanlık özelliklerini azaltmaktadır.

thumbnail_1400093843.jpg

Son düzenleme:
Forever dikkatimi çekti.

En iyisi fragmanları ve yorumları beklemek, çünkü konu beğendirmek zor bana. :D

How To Get Away with Murder en dikkatimi çeken oldu.Zaten gizem gerilim deyince bir oralı oldum amabekleyelim fragmanını.Yaa çok iyi olur bu diziler yaa çok kötü benim için umarım çok iyi olur.

The Whispers çok berbat bir diziye benziyor.Fantastikte çocuk olunca ben sevmiyorum.Uzaylılar ve çocuklar çok itici.:(

Forever benimde dikkatimi çekti.Onunda fragmanını bekleyelim.

Bence fena değil dizileri. Çoğu tutabilir. Yalnız The Whispers türü diziler ölsün istiyorum artık. Uzaylılar istila etmesin Dünya'yı yeter. :):)

Forever, Dexter'dan yürütülmüş gibi geldi. Soyad Morgan, bir sır var, adli-tıp gibi bir işte çalışıyor herhalde. :):)

İzleyip izlemememde IMDb puanları ve bölüm sayıları etkili olur. :)

Bence fena değil dizileri. Çoğu tutabilir. Yalnız The Whispers türü diziler ölsün istiyorum artık. Uzaylılar istila etmesin Dünya'yı yeter. :):)

Forever, Dexter'dan yürütülmüş gibi geldi. Soyad Morgan, bir sır var, adli-tıp gibi bir işte çalışıyor herhalde. :):)

İzleyip izlemememde IMDb puanları ve bölüm sayıları etkili olur. :)
Aynısını diyecektim Forever'ın konusunu okudum aynı Dexter gibi geldi. :) O yüzden izlemem Dexter'a devam ederim daha iyi. :)

The Whispers, dediğin gibi hep uzaylılar Dünya'yı istila ediyor bi kere de biz edelim değil mi ? :D
Ama Steven Spielberg'in yapımcı olması nedeniyle iyi bir iş çıkabilir diye düşünüyorum. :)

Aynısını diyecektim Forever'ın konusunu okudum aynı Dexter gibi geldi. :) O yüzden izlemem Dexter'a devam ederim daha iyi. :)

The Whispers, dediğin gibi hep uzaylılar Dünya'yı istila ediyor bi kere de biz edelim değil mi ? :D
Ama Steven Spielberg'in yapımcı olması nedeniyle iyi bir iş çıkabilir diye düşünüyorum. :)
Spielberg'ün adı var ama yakından ilgilendiğini sanmıyorum dizilerle. Adam kendi çektiği filmlerle mi uğraşsın yapımcıları arasında olduğu bir sürü diziyle mi? :)

Spielberg'ün adı var ama yakından ilgilendiğini sanmıyorum dizilerle. Adam kendi çektiği filmlerle mi uğraşsın yapımcıları arasında olduğu bir sürü diziyle mi? :)
O zaman yapımcı olup adını kirletmesin ilgilenmezse kötü de olabilir dizi malum. :D O yüzden bi fragman, yorum vs. bakarım izlersem de bi bunu izlerim. :)

ABC helal olsun hepsi de meraklandırdı :F Fragmanlar tez elden gelsin bekliyorum:oley:

spilbergin dizisinin konusu ofsayt, aynı konudan kamyonla film veya dizi var:)
Adam zaten ordan öteye gidemiyor ki :X Ekranlarda sanırım 2 tane (aklımda 3 kalmiş ama 3.dizi aklıma gelmiyor) Spilberg dizisi var 2 sini izliyorum Falling Skies ve Under The Dome. Falling Skies olanı ilk sezondan beridir beni kesmiyor ama yaz aylarında boşluktan gidiyor. Under The Dome gizemi güzel ama adamlar habire dizide soru sorduruyor ama cevap yok :F Bu arada UTD'deki uzaylılar öyle ecük bücük yaratıklar değil. Falling Skies'taki öyle tam bi uzaylı dizisi:F

Adam zaten ordan öteye gidemiyor ki :X Ekranlarda sanırım 2 tane (aklımda 3 kalmiş ama 3.dizi aklıma gelmiyor) Spilberg dizisi var 2 sini izliyorum Falling Skies ve Under The Dome. Falling Skies olanı ilk sezondan beridir beni kesmiyor ama yaz aylarında boşluktan gidiyor. Under The Dome gizemi güzel ama adamlar habire dizide soru sorduruyor ama cevap yok :F Bu arada UTD'deki uzaylılar öyle ecük bücük yaratıklar değil. Falling Skies'taki öyle tam bi uzaylı dizisi:F
adam zaten kafayı bilimkurguyla bozmuş bir schindler in listesi haricinde diğerleri hep aynı tarz sanırım :) bilimkurgu olmasına bişey demiyoruzda bari biraz daha orjinal bir senaryo olsa, dünyaya yayılan virüsler işte istilalar falan filan derken şimdide çocuklara bişeyler enjekte ederek onların insanlık özelliğini alıyormuş muş :) daha çok kanaltürkte yayınlanan ve kiloyla satınalındığı belli olan film konularını çağrıştırdı :)

adam zaten kafayı bilimkurguyla bozmuş bir schindler in listesi haricinde diğerleri hep aynı tarz sanırım :) bilimkurgu olmasına bişey demiyoruzda bari biraz daha orjinal bir senaryo olsa, dünyaya yayılan virüsler işte istilalar falan filan derken şimdide çocuklara bişeyler enjekte ederek onların insanlık özelliğini alıyormuş muş :) daha çok kanaltürkte yayınlanan ve kiloyla satınalındığı belli olan film konularını çağrıştırdı :)
Televizyonda bilim-kurgu dizileriyle adı anılıyor daha çok ama filmlerinde çok da fazla bilim-kurgu yok. Daha çok savaş işleriyle ilgili çalışıyor. :)

Bu dizilerle de doğrudan alakası olduğu söylenemez. Muhtemelen ortağı olduğu yapım şirketinden çıkan işlerdir. Yani Spielberg para işleriyle ilgileniyordur daha çok. :):) Benzer bir şeyi 1-2 gün önce de yazmıştım galiba ama neyse. :D

Televizyonda bilim-kurgu dizileriyle adı anılıyor daha çok ama filmlerinde çok da fazla bilim-kurgu yok. Daha çok savaş işleriyle ilgili çalışıyor. :)

Bu dizilerle de doğrudan alakası olduğu söylenemez. Muhtemelen ortağı olduğu yapım şirketinden çıkan işlerdir. Yani Spielberg para işleriyle ilgileniyordur daha çok. :):) Benzer bir şeyi 1-2 gün önce de yazmıştım galiba ama neyse. :D
önceki yazını göremedim sanırım başka bir arkadaşla sohbet ederken yazmışsındır :) senarist spilberg değil diyorsun yani öylede olsa konu çok sıradan gibi geldi :)

önceki yazını göremedim sanırım başka bir arkadaşla sohbet ederken yazmışsındır :) senarist spilberg değil diyorsun yani öylede olsa konu çok sıradan gibi geldi :)
Evet senaryoyla falan alakası yok ama muhtemelen ana konuyu okuyup ona göre bütçe ayarlaması gibi işlerle uğraşıyordur. :)

Konu evet sıradan bu tip diziler, filmler doyuma ulaştı artık. Anca çok çok kaliteli yapıp işin içine başka unsurlar da katarlarsa bir şeyler olur onun dışında anca bilim-kurgu fanatiklerine ve daha önceden bu tarz dizi, film izlememiş kişilere hitap ederler. :)