Ben de Gülşen demek isterdim, yarı finalde iki şarkısına da oy verdik.gülşen diyorum
Finale çıkamadı.
Ben de Gülşen demek isterdim, yarı finalde iki şarkısına da oy verdik.gülşen diyorum
sanki @denizz19 bize habermi verdi konu biterken güncelleme yapıyor daha atleti fistanı giyip dışarı çıkalım derken bir bakıyoruz otobüs kaçmışGülşen'in şarkısı yokki![]()
en azından oy verebilmişsin sen ben oy bile veremedim deniz karambole getirdi işiBen de Gülşen demek isterdim, yarı finalde iki şarkısına da oy verdik.
Finale çıkamadı.![]()
aynen dest bence de gülşengülşen diyorum
ya benim adım neden yok bu tür toplu mesaj gönderimlerinde ?? yaa inanamıyorum @xemrexxx bile var ! ŞAKA GİBİ ??
Zorundayım, zorundasın.. Hangi yolun sonundasın.. Belki de.. Sakladığın bişi var ? ha @denizz19@destere yapabileceğim bir şey yok. Hiçbir şarkıya garezim yok neticedeGülşen için ben de üzüldüm yani İrem Derici yerine o yer alabilirdi bence. Ama oy kullanan üyelerimiz sonuçta çıkan her sonuca boyun egmek zorundayım zorundayız
![]()
yaaa demek öyle yapıyor @destere.. Yine vermicem ki@deniz19 un işleri bunlar oyunu gülşene verecek arkadaşları etiketlemiyor![]()
@ahmetbayramm denizi dinleme bana bak sen@ahmetbayramm ilk zamanda oy kullananlar için etiketleme yaptım genel oy kullanan o isimler cunkuöyle bir amacım yok yani destereye bakma sen
![]()
benim anlayamadığım ? forumumuzda bayaa Gülşen ci olduğu halde nasıl Finale çıkamadığı ???? @denizz19 bi bilgin var mı ?irem dericiye versen nolurki amaç gülşeni birinci yapmaktı irem birderibirkemikden banane![]()
Sıla - Sevgin Olsun Taştan Olsun.Direk kime verdiğini yazabilirsin.