Oylama bitti ne yazık ki Sıla finalde.gülşen söylerken vucut dilini kullanmış o yüzden gülşen demek zorunda kalıyorum @denizz19
nasıl bitti ya ben daha yeni kullandım saymıyorum valla gizlicemi oyluyorsunuz benim haberim yoktu ? isyan ediyorum sonuçlar gerçeği yansıtmıyor tekrar oylama istiyoruz ysk ya şeydicez ?Oylama bitti ne yazık ki Sıla finalde.
gülşene baksana cillop gibi şarkı 90-60-90 lık hemde nasıl sıla kazanıyor ?Sıla'nın şarkısı güzeldi
Sıla'nınki daha iyi gibiydi bana göre Gülşenin'kide kötü değil ama Sıla bir adım öndenasıl bitti ya ben daha yeni kullandım saymıyorum valla gizlicemi oyluyorsunuz benim haberim yoktu ? isyan ediyorum sonuçlar gerçeği yansıtmıyor tekrar oylama istiyoruz ysk ya şeydicez ?
gülşene baksana cillop gibi şarkı 90-60-90 lık hemde nasıl sıla kazanıyor ?
ben gülşeninkini gördüm gülşeninki daha iyi )))Sıla'nınki daha iyi gibiydi bana göre Gülşenin'kide kötü değil ama Sıla bir adım önde
Sürekli güncel deyip durdum @destere kimseyi etiketlemiyorum zaten isteyen oy kullanıyor. Mesela bu zamana kadar ilk kez kullanan isimler de kullandı bu oylamada.nasıl bitti ya ben daha yeni kullandım saymıyorum valla gizlicemi oyluyorsunuz benim haberim yoktu ? isyan ediyorum sonuçlar gerçeği yansıtmıyor tekrar oylama istiyoruz ysk ya şeydicez ?
gülşene baksana cillop gibi şarkı 90-60-90 lık hemde nasıl sıla kazanıyor ?
Diğer grupta Güleşene verdim Yatcaz kalkcaz oda çıkamamış galibaben gülşeninkini gördüm gülşeninki daha iyi )))
bende orda gülşen dedim biraz önce ordadamı oylama bitti ?Diğer grupta Güleşene verdim Yatcaz kalkcaz oda çıkamamış galiba
B grubunda bittiyse A grubunda da bitmiştir ilahi desterebende orda gülşen dedim biraz önce ordadamı oylama bitti ?
arada kaybolmuş? hem seçimde ne derler kuyruğa giren vatandaş varsa oylama uzatılır derler ben kuyrukta bekliyordumSürekli güncel deyip durdum @destere kimseyi etiketlemiyorum zaten isteyen oy kullanıyor. Mesela bu zamana kadar ilk kez kullanan isimler de kullandı bu oylamada.
Valla oyları çalmadık herkes hür iradesiyle oyunu kullandı. Oyları da yakmadıkarada kaybolmuş? hem seçimde ne derler kuyruğa giren vatandaş varsa oylama uzatılır derler ben kuyrukta bekliyordum