2013 En Favori Şarkı 2013 | Yarı Final | B Grubu

Oylama için yarın son gün..

Yarı final oylaması sona erdi ve buna göre finale çıkmaya hak kazanan ve kazanamayan sanatçıların oyları da şu şekilde oldu...

Sıla - Aslan Gibi / 9 Oy

Gülşen - Irgalamaz Beni / 6 Oy

Buna göre 3 oy farkla finali garantileyen isim Sıla - Aslan Gibi oldu.

Gülşen'de başarılı bir şekilde şarkısıyla yarı finale kadar iddialı bir yarış gösterdi, tebrikler...

@xBUGRAx @sokak sanati @Bully @OzaN @darksaal @sürgünüm @Yakamoz-Asi @Ahmad@gözlemci @ABAY_06 @yatutarsa @kevinspacey @Arslan Bey @batuhankaralar

Vay be.. Gülsen 2 sarkiyla yari finale cikti, iki sarkisi da elendi.

Tebrikler Sila'ya :)

Gülşen'in 8'te 3, 4'te 2 yapıp finale şarkı çıkaramaması üzücü oldu. :(

"Aslan Gibi" iyi şarkıydı da final baya fazla oldu gibi...

Sılacığım artık bundan sonra finalde kaybetse de sıkıntı yok finale kadar geldiği için mutluyum. :)

nasıl bitti ya ben daha yeni kullandım saymıyorum valla gizlicemi oyluyorsunuz benim haberim yoktu ? isyan ediyorum sonuçlar gerçeği yansıtmıyor tekrar oylama istiyoruz ysk ya şeydicez ?

gülşene baksana cillop gibi şarkı 90-60-90 lık hemde nasıl sıla kazanıyor ?
Sıla'nınki daha iyi gibiydi bana göre Gülşenin'kide kötü değil ama Sıla bir adım önde

nasıl bitti ya ben daha yeni kullandım saymıyorum valla gizlicemi oyluyorsunuz benim haberim yoktu ? isyan ediyorum sonuçlar gerçeği yansıtmıyor tekrar oylama istiyoruz ysk ya şeydicez ?

gülşene baksana cillop gibi şarkı 90-60-90 lık hemde nasıl sıla kazanıyor ?
Sürekli güncel deyip durdum @destere kimseyi etiketlemiyorum zaten isteyen oy kullanıyor. Mesela bu zamana kadar ilk kez kullanan isimler de kullandı bu oylamada. :)

Sürekli güncel deyip durdum @destere kimseyi etiketlemiyorum zaten isteyen oy kullanıyor. Mesela bu zamana kadar ilk kez kullanan isimler de kullandı bu oylamada. :)
arada kaybolmuş? hem seçimde ne derler kuyruğa giren vatandaş varsa oylama uzatılır derler ben kuyrukta bekliyordum :)