Kız görücü usulümü gittin yoksa sen niye bilmiyesinhahaha bilmiyorum kvp medya anlatır bana kocamı artık huyunu suyunu ondan öğrenirim
Kız görücü usulümü gittin yoksa sen niye bilmiyesinhahaha bilmiyorum kvp medya anlatır bana kocamı artık huyunu suyunu ondan öğrenirim
hahaha vlla bilmiyorum yaaa kvp medya kocamı benden daha iyi tanıyor ilginç bir durumKız görücü usulümü gittin yoksa sen niye bilmiyesin
aaaa 14 yasındamı kumamı pompy neler diyor @gözlemci kvp medya@kvp-medya küçük yaşta evlendirmiştir 14 yaşında felan fazla stv izlediği için @Çiğdem- i
@Çiğdem- dikkatli ol kuma gelmesin ama öyle hikayeler komik oluyor bazen stvnin dizilerine gönderme yapıyorum
ohaaaa 30 kumamı 😱😱😱sen hiç fesleğenin finalini . bölümüne baktınmı 30 tane kuma felan getiriyor sevgilisine asayiş amiri engelliyor
@Çiğdem-
ne 14 ü be normal evlendiler sevdiler birbirilerini@kvp-medya küçük yaşta evlendirmiştir 14 yaşında felan fazla stv izlediği için @Çiğdem- i
@Çiğdem- dikkatli ol kuma gelmesin ama öyle hikayeler komik oluyor bazen stvnin dizilerine gönderme yapıyorum
Kafamdan uyduruyorum isimleriStanko falan bu isimleri nereden bulursun sen
Keşke ilk bölümdeki yazı düzeni rengi olsa ama demekki bundan sonraki böyle olacak
Puanım 10 bu bölüme
Değişik isimlerKafamdan uyduruyorum isimleri
Sağol