Saç Kurutma Makinesiyle Isındınız mı?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Soru tuhaf geldi farkındayım ama pek çok kişinin bunu yaptığını düşünerekten açıyorum. Kıytırık sorular geliyor aklıma yine. Saç kurutma makinesini banyodan sonra genelde kullanırız ve banyoda soğuksa vücudumuzu ısıtmak için kullanabiliyoruz, en azından ben kullanıyorum diyebilirim. :F

Peki bizden başka bu amaca hizmet etmek için kullanan var mı ? :D

Evet süper oluyor‚hele biraz üşüdükten sonra yapınca tüylerin diken diken oluyor ısınırken‚çok güzel oluyor o an. :D

sen geçenlerde şampuanlada blşiler yapıyordun gerçekten tuhaf fantazilerin var yaa normal şeyleri tuhaf yöntemlerle kullanıyorsun haha :F

Yahu bak benim dışımda da yapanlar varmış :D Üşüdüğünde yap etkisini göreceksin :F
yaaa nedense bana oan soğuk üflüyor gibi geliyor nedense ürpeliyorum :kiki::kiki:
bende ayak masajı oalrak kullandığım oluyor hafif gıdıklıyor gibi güzel ayak masajı yapılıyor saç kurutma makinasıyla :F

Soru tuhaf geldi farkındayım ama pek çok kişinin bunu yaptığını düşünerekten açıyorum. Kıytırık sorular geliyor aklıma yine. Saç kurutma makinesini banyodan sonra genelde kullanırız ve banyoda soğuksa vücudumuzu ısıtmak için kullanabiliyoruz, en azından ben kullanıyorum diyebilirim. :F

Peki bizden başka bu amaca hizmet etmek için kullanan var mı ? :D
kışın her şey mümkün hatta soğukta kediciklerin kucağına girip yatmayı bile denedim:) (adnan oktarın kedicikleriyle alakası yoktur )