Polat Şaşmaz
Favori Üye
Poyrazin yeri doldurulamadi aga napiyim diziye heyecan getiriyorduKaç aydır Poyraz da Poyraz![]()
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
Poyrazin yeri doldurulamadi aga napiyim diziye heyecan getiriyorduKaç aydır Poyraz da Poyraz![]()
Ne Poyrazmış arkadaş bitmedi gitti.Yeni katılan isimlerden yeni birini bul kendinePolpp ölmez İnşallah tam da Poyrazin yerini doldurdu demiştim
gerçekten ha o odada görmekten bıkkınlık gelmiştiPolat 7.saniyede çatışmada aylar sonra bir ilk.![]()
Aynen. Poyraz da bi şey olsa bari. Bence çok da gerekli bi karakter değildi.Ne Poyrazmış arkadaş bitmedi gitti.Yeni katılan isimlerden yeni birini bul kendine![]()
Polpoyu bulmuştum da o da gidiciNe Poyrazmış arkadaş bitmedi gitti.Yeni katılan isimlerden yeni birini bul kendine![]()
Polpoyu bulmuştum da o da gidici
belli olmaz şaşırtmacada olabilirBaltazar baltayla Ahtapotun kollarını kesiyor.![]()
Baltazar sözünü tutacaktır.belli olmaz şaşırtmacada olabilir
Bence hayalidir obelli olmaz şaşırtmacada olabilir
ben polpo nun tafındayım 😀 inş kolu falan kesilmiyordurBaltazar sözünü tutacaktır.![]()
Margaret kaçtığına göre polat deşifre oldu demektir. Bu da demek oluyor polat aksaçlılıgı bırakmak zorundaben polpo nun tafındayım 😀 inş kolu falan kesilmiyordur
oda olabilir sonuçta yine frağman hilesi olmuş oluyor 🙂Bence hayalidir o
doğru margeret yolda ölmezse polat deşifre oldu demektirMargaret kaçtığına göre polat deşifre oldu demektir. Bu da demek oluyor polat aksaçlılıgı bırakmak zorunda
orada ayrı bir garebetlik var. ak saçlı olmuş bir kişinin tekrar kgt başına gelmesi ilginç olucak. bence eski senaristlerin büyük hataları var polat ı çok erken o koltuğa oturttular, sonrada çık çıkabilirsen işin içinden.Margaret kaçtığına göre polat deşifre oldu demektir. Bu da demek oluyor polat aksaçlılıgı bırakmak zorunda
Artik kgt nin basina gecer insallah![]()
Bu arada abdülheyin "adsız"ı nereden çıkacak acaba?Margaret kaçtığına göre polat deşifre oldu demektir. Bu da demek oluyor polat aksaçlılıgı bırakmak zorunda
Artik kgt nin basina gecer insallah![]()
Agzindan alfin lafi agaBu arada abdülheyin "adsız"ı nereden çıkacak acaba?
daha birde o var demi bu vadi gerçekten manyak birşey o kadar çok karekter var kiBu arada abdülheyin "adsız"ı nereden çıkacak acaba?
Rascoln' ün önundeki kimdi?daha birde o var demi bu vadi gerçekten manyak birşey o kadar çok karekter var ki