Kadın Eli Değince Yakında Lonca Tv'De Başlıyor

tanıtımda ilgi gördü baya ilk bölüm çok önemli ilk bölümdede ilgi toplayabilirsem senaryomu takip edenler çok olur ilk bölüm önemli 🙂🙂

ayoll çirkin aksi bir şey işteee zaten ben kazanırsam bütün yeteneklerini alıcam beceriklinin :F

insan değilki doğa üstü bir yaratık :F
çiğdem insan olsun :D @destere sana bir gönderme yaptıu galiba , destereye benziyor dedi

tanıtımda ilgi gördü baya ilk bölüm çok önemli ilk bölümdede ilgi toplayabilirsem senaryomu takip edenler çok olur ilk bölüm önemli 🙂🙂
Evet ilk bölüm daima önemli ama bizim forumdakiler okumayı sevmiyormuş ,bende Forumdakiler dizisini başlatacaktım ama buradaki insanlar için uğraşmaya değmez😡

çiğdem insan olsun :D @destere sana bir gönderme yaptıu galiba , destereye benziyor dedi
yok doğa üstü bir yaratık zaten ben kaanırsam tüm gücünü alıcam onun şuu benim kadın istersedeki başlıkta foto var ordakı sakallı heykel gibi birşey olduğunu düşün mesala fotoda uyumlu oldu :F

Evet ilk bölüm daima önemli ama bizim forumdakiler okumayı sevmiyormuş ,bende Forumdakiler dizisini başlatacaktım ama buradaki insanlar için uğraşmaya değmez😡
biz resimsiz konulara yabancılık çekiyoruz internet gençliği derler bize okumayı sevsek kitap okurduk :))

cnm 1-2 kişi için yanı keyif kaçırmaya gerçekten deymiyor senide düzenli takip edenler var 🙂

çiğdem peki sen bu yaratığa aşık mı olacaksın ?
bir anlaşma yapıyorlar iştee ikiside birbirinin yeteneğini almaya çalısıcak duygusal yönde hazırlamıyorum komedi yönünden ayarlıyorum sonudna ne olcuağını şuan diyemem zaten yazınca görürsünüz :kiki::kiki:

biz resimsiz konulara yabancılık çekiyoruz internet gençliği derler bize okumayı sevsek kitap okurduk :))
Nereye gidiyor bu gençlik böyle bendegencim ama işte hem çağımın gereklerine uyup teknolojimi kullanırım hemde eskidenn olduğu gibi kitabımı okurum :)

cnm 1-2 kişi için yanı keyif kaçırmaya gerçekten deymiyor senide düzenli takip edenler var 🙂
Elbette vardır ama şikayet edende varmış,üstüne basa basa söylüyorum burada üstüne ne kadra basılırsa herneyse,madem hoşlanılmıyor okunmaktan ve bu forumda senaryo bölümü neden var boşa uğraşlar için mi,valla çıkıp protosto edecem haaa

Nereye gidiyor bu gençlik böyle bendegencim ama işte hem çağımın gereklerine uyup teknolojimi kullanırım hemde eskidenn olduğu gibi kitabımı okurum :)

Elbette vardır ama şikayet edende varmış,üstüne basa basa söylüyorum burada üstüne ne kadra basılırsa herneyse,madem hoşlanılmıyor okunmaktan ve bu forumda senaryo bölümü neden var boşa uğraşlar için mi,valla çıkıp protosto edecem haaa
sen nadir bulunanlardansın asıl çoğunluk bizde çoğunluğa hitap etmen lazımki hitin bol olsun :)

devir hesap devri :)

Erman Toroğlu'nun bu pozisyon hakkında ki yorumlarını dinlemek için neler vermezdim...muhtemelen film senaryosu çıkartabilirdi.:)
erman toroğlu bu sahneyi en az 10 defa geri ileri aldırırdı :)

sonrada benim dediğimi söylerdi büyük ihtimal - hamama giren terler .. öyle ufak bir temasla kendini kaybet(memeli) hakem :))

Sizleri çekmek için ne etmek lazım resimmi başka şeyler mi gerek....
ben isteklerimi sıralamayayım benim istekler forumun kaldırcağı türden değil arada sen ceza alırsın :))

sen diğerlerine sor bence :)