Ekranın en büyük karakteri Hürrem Sultan ölürken de büyük ses getirdi.Bunun nedeni ise son bölümde çizilen Hürrem Sultan portresiydi.
Bu konuyu Yüksel Aytuğ da köşesine taşımış ve Hürrem Sultan'ı en iyi anlatan sözlerin Rüstem Paşa'ya ait olduğunu söylemiş.
Ayrıca Yüksel Aytuğ,Hürrem Sultan'ın ölümünden sonra 2.5 milyon tweet atıldığını yazmış ve bazılarını paylaşmış:
*Mustafa Sarıgül yarın Hürrem'in cenazesine katılır. (Yasemen)
*O kadar bedduaya yine iyi dayandı. (Edacivan)
*Vahide Ablam nasıl güzel oynadın...
Ağlattın beni. (Necmiyapici)
*Merak ediyorum, acaba şimdi kaç kişi helva kavuracak? (aysedurmaz70)
*Hürrem reklamlarla beraber 33 dakikada öldü. (Seydadelibasi)
*Yarın Hürrem için gazetelerde verilecek ölüm ilanlarına hazır mıyız? (Mecanicap)
@destere @Çiğdem- @mrt-06 @ABAY_06 @Yakamoz-Asi @dizi kolik @RevaN @yakup09 @Bully @sokak sanati @HachiKo @yatutarsa @*YıldırıM* @Ahmad @Harunnn60
Bu konuyu Yüksel Aytuğ da köşesine taşımış ve Hürrem Sultan'ı en iyi anlatan sözlerin Rüstem Paşa'ya ait olduğunu söylemiş.
"Hürrem Sultan'ın yokluğu bütün cihanı değiştirecektir.
O öyle bir sultandır ki, başka hiç kimsede olmayan tezatları taşır içinde ahenkle...
Hem aklıyla hareket eder, hem kalbiyle...
Hem vicdanlıdır, hem acımasız. Hem bu dünyanın görebileceği en güzel kadındır, hem de çok az erkeğe nasip olacak bir cesarete sahiptir. Sevgili Sinyora, Hürrem Sultan'dan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır..."
Ayrıca Yüksel Aytuğ,Hürrem Sultan'ın ölümünden sonra 2.5 milyon tweet atıldığını yazmış ve bazılarını paylaşmış:
*Mustafa Sarıgül yarın Hürrem'in cenazesine katılır. (Yasemen)
*O kadar bedduaya yine iyi dayandı. (Edacivan)
*Vahide Ablam nasıl güzel oynadın...
Ağlattın beni. (Necmiyapici)
*Merak ediyorum, acaba şimdi kaç kişi helva kavuracak? (aysedurmaz70)
*Hürrem reklamlarla beraber 33 dakikada öldü. (Seydadelibasi)
*Yarın Hürrem için gazetelerde verilecek ölüm ilanlarına hazır mıyız? (Mecanicap)
@destere @Çiğdem- @mrt-06 @ABAY_06 @Yakamoz-Asi @dizi kolik @RevaN @yakup09 @Bully @sokak sanati @HachiKo @yatutarsa @*YıldırıM* @Ahmad @Harunnn60