FF Upload Team >>>

Mustafa'yı eş kurucu olarak eklemen mantıklı olacaktır. İlk kez onun tarafından kuruldu çünkü :) Ve o konusunu iptal etmemişti...

İnsanlar Pek Bi Hevesli Kurulmuş Sistemin Üzerine Oturmayı Çok İyi Biliyorlar.. Gerçek Hayatta Bile Olay Bundan İbaretken Burada Olmuş Çok Mu... Çalışın Çalışın Bizde İzleyelim :)

Doğan , Gökhan Gelin :) :D

KHAN18 bu konuya mesaj yazamıyormuş. Benden mesajını iletmemi istedi:

"Bu kadar yararlı olmuş arkadaşlarımı görmek beni sevindirdi en azından seslerini çıkardılar haklarını aramak için ve onların çalışmalarını gölgede bırakmak istemem en yenilerden biri olarak.Hiçbir zaman başarının önünü açacak insanların yolunu tıkamadık öyle bir zihniyet içinde de değiliz.Onun için yöneticilikten çıkarılmamı talep ediyorum.Bu başarılı arkadaşlarıma görevleri verildikten sonra boş kontenjan kalırsa benide ekleme gibi bir lütufta bulunursanız sevinirim açıkçası.
Bu kurduğum sözler veya sarf ettiğim düşünce asla ve asla yanlış anlaşılmasın.En son istediğim şey bu olur.Burada bir serzeniş söz konusu değil sadece başarıya ulaşmanın gayreti içerisindeyiz.Saygılarımla..."

Doğuhan

burak abi ben kimsenin konusunun üzerine oturmadım mustafa nın mazereti var gelemiyor bende bu sönmüs olayı tekrardan canlandırmak istedim ve kendimden maddiyet ekleyerek rapid premium ödülü koydum isterseniz kapatabilirim.

burak abi ben kimsenin konusunun üzerine oturmadım mustafa nın mazereti var gelemiyor bende bu sönmüs olayı tekrardan canlandırmak istedim ve kendimden maddiyet ekleyerek rapid premium ödülü koydum isterseniz kapatabilirim.

sen bana bı yıllık al ıstersen:D:D 2 oyunla gelıyorum 7.5gb:D