'Şevkat Yerimdar' TV'de İlk Kez Kanal D'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,851
Puanı
1,060
1382706930094.jpg

Pazartesi akşamları sinema filmleri yayınlayan Kanal D, bu hafta 2013 yapımı "Şevkat Yerimdar" adlı filmi yayınlayacak.

Televizyonda ilk kez yayınlanacak olan filmin başrollerinde Özgürcan Çevik, Tarık Paputçuoğlu, Başak Parlak, Cezmi Baskın, Serkan Kuru yer alıyor.

"Şevkat Yerimdar" Pazartesi 20.00'da Televizyonda İlk Kez KANAL D'de!

Filmin konusu ise şöyle..

Şevkat Yerimdar, Balat'ın tarihi çarşısında yumurta dükkanı işleten, sıradan ama her sıradan insan gibi bazı arızaları da olan bir adamdır. Hayattaki en büyük tutkusu ölesiye bağlı olduğu takımı Beşiktaş'tır. Çevresi tarafından çok sevilen ve iyi kalpli bir adam olan ancak öfke kontrolünü sağlama konusunda zorluklar yaşayan Şevkat'ın yumurtacı dükkanına bir gün bodoslama bir araba girer. Son derece zengin bir ailenin kızı olan Pelin'in yaptığı bu kazanın akabinde takip eden olaylarla Şevkat'in hayatı ters yüz olacaktır...

Son düzenleme:
Daha önce izlemiştim ve arşivimde yer alıyor. Beğendiğim ve sevdiğim bir film. :)

Bu arada filmin yapımcısı Acun Film. Gelecek sezon gibi tv8'de yayınlanabilirdi ya da Star TV'de yayınlanabilirdi. Kanal D'de yayınlanıyor. :)

Bir zamanlar Show TV'de ekranlara gelen 'Oldu Teşekkürler' filminin karakteri. Gerçi şimdi tv2'de 'Sesli Güldüm' var, onun karakteri aynı zamanda. :)

İsmini duymuşluğum var. 3 reyting civarı alır gibi.

Recep İvedik'in kıymetini anlamak isteyenler izleyebilir bir kaç dakika. :F
İlk dakikalarını izleyerek böyle fikir edinmene şaşırdım doğrusu. Gerisini izlersen, daha iyi fikir edinebilirsin. 'Recep İvedik' ile uzaktan yakından alakası bile yok. Daha çok 'Deli Dumrul' tarzında bir film. :)

Yapım şirketinin bi önemi yok bence o kadar. Karakterlerin nereden çıktığını filmi izleyen anlar zaten. :)
Yapım şirketi Acun Film. Mesela bu detayı ekleyseydin, benim gibi garipseyen çıkardı. Karakterin nereden çıktığını da herkes bilemez. :)