Hürrem'in Ölümüne En Çok Star TV Ağladı!

Dizi başladığından beri sürekli Hürremin öleceği bölüm merak ediliyordu. Pargalı ve Mustafa ölürken herkes konuşuyordu. Ben bile istemeden de olsa kaç kez tweetler, yorumlar gördüm. Ama Hürrem ölürken öyle bir patlama olmadı.

Eğer Meryem Uzerli oynasaydı bence de baya etki yapardı ölmesi. Hiç yoktan A/B`de 16 alırdı.

Miskim, Amberim, Varım, Sevgilim, Parlak Ayım, Mahremim, Varım, Güzeller içinde Sultanım.. Hayatım, Hasılım, Ömrüm, Şarab-ı Kevserim, Cennetim, Baharım, Sevincim, Günüm, Gülüm, Ey Gülen Gülüm, Sevincim, Eğlencem, Meclisim, Çıram, Güneşim, Mumum, Turuncum, Narım, Benim Yatak Odamın Mumu, Akıl Sahibim, Efendim, Gizlim, Açığım, Öğüdüm, Sultanım, Padişahım, Emirim, Cihan Ülkesinde Cihanım . .

dediklerinin bir kısmı maşallah :F @destere @Çiğdem- size bir parlak bunları dese hemen yelkenleri suya indirirsiniz:A
hahaha parlak ayım lafı çok hoşuma gitti öyle seslenebirim ilerde erkek arakdaşıma :F

Eline sağlık. :)

Bu hafta Hürrem'i gömdüler mi diğer ölümler kadar olmasa da yükselebilir haftaya cenaze sahnesi varsa.

Meno teyzenin ölümü çok bile aldı bence. :F Sonuçta Pargalı ve Mustafa ile kıyaslanamaz bile sevilme bakımından. Hürrem'i seven mi var yahu? :F

Eline sağlık bu arada @yatutarsa gerçekleri çok başarılı bir analizle açıklamışsın. :A

Meno teyzenin ölümü çok bile aldı bence. :F Sonuçta Pargalı ve Mustafa ile kıyaslanamaz bile sevilme bakımından. Hürrem'i seven mi var yahu? :F

Eline sağlık bu arada @yatutarsa gerçekleri çok başarılı bir analizle açıklamışsın. :A
bağzı güruhlar var tabii seven :A

gayet objektif bir şekilde olanları yansıttım sadece ben :A

Ellerine sağlık :D
Hürrem karakterinin abartı olduğu bir kez daha kanıtlandı. :A

Ellerine sağlık :D
Hürrem karakterinin abartı olduğu bir kez daha kanıtlandı. :A
o bir melek:bhr: zaten büyük insanları herkes anlamaz

bağzı güruhlar var tabii seven :A

gayet objektif bir şekilde olanları yansıttım sadece ben :A
Beter olsun. :D Eline sağlık Emre muhteşem bir yazı olmuş. Gerçekleri gün gibi orataya çıkarmışsın. :)) @yatutarsa
[HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] ittifakı hürrem konusunda yine anlaşmış ne ka şaşırdım anlatamam:T: