Kurtlar Vadisi'nden Tarihi Rekor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Türk TV tarihinin gelmiş geçmiş en büyük dizisi Kurtlar Vadisi rekorlara doymuyor.

Efsanevi dizi kandil günü yayınlanan müthiş bölümüyle dün akşam ekrana gelmişti.
224.bölümün yayın saatinin üzerinden 24 saat dahi geçmeden Yazete.com adresinden 2 milyon izlenmeyi geçen bölüm yeni bir rekora gidiyor.

Dizinin bir önceki bölümü 4 milyon izlenmeyi geçerken bu bölüm onu da geçecek gibi duruyor.Çünkü son izlenme oranı 2.5 milyona dayanmış durumda.

Kurtlar Vadisi kendi gününde kendi saatinde..

Millet haklı havuz medyasından izlemedikleri için,forumda yorum yapmasam bende Atv'den izlemem.:)

Millet TVden izlemiyor netten izliyor. :(
aga yaz geldikçe reytingler düşüyor netten izlenme oranları tavan yapıyor
geçen bölüm 4 milyonu geçti yazetede bu hafta daha 1 günde 2.5 milyon oldu
bir de kandil etkisi var birçok insan cuma günü netten izledi

herkes tvden izleme fırsatı bulamıyor ben bile tvden izleyemiyorum yanı kurtlar vadisine reyting olarak faydam yok babam basket izliyor her perşembe digitürk pilaydan netten takip ediyorum dzilerimi yılda en fazla 2 defa tvden bakabiliyorum oda yarısında babam gelmezse :kiki::kiki:

Kimse televizyondan izlemiyor akşam vakti, daha iyi diziler ve programlar var normal yani netten izlenmesi.

herkes tvden izleme fırsatı bulamıyor ben bile tvden izleyemiyorum yanı kurtlar vadisine reyting olarak faydam yok babam basket izliyor her perşembe digitürk pilaydan netten takip ediyorum dzilerimi yılda en fazla 2 defa tvden bakabiliyorum oda yarısında babam gelmezse :kiki::kiki:
VİCDAN da öyleydi tvde izlemiyorlardı ama netten 25 milyon seyircisi vardı ama kaldırdılar diziyi .. illaki tvden izlemek şartmış :)

Aslında çok normâl bir sonuç. O gün kandil dolasıyla televizyondan izlenmemişti. Şimdi ise, televizyondan izlenmeyen bölüm, yazete'den izleniyor. :)