beğendin hemen??hahahah @destere emre çok iyi fikirler veriyor
ben kırk fikir verdim bir tanesine dönüp bakmadın, gülağanın en pis fikrini beğenmiş oldun bu adaletmi ? )
beğendin hemen??hahahah @destere emre çok iyi fikirler veriyor
bence dediğimi uygula hele bir de kutup ayısı buldun mu destereye partner reytingler patlar
aaa evet 9 10 bölümlük mini birşey düşünüyordum uzun zamandır en kısa zamanda uygulucam umarım 🙂🙂kadın eli değince adlı senaryoyu vermişsin kvp-medyaya @Çiğdem-
brad pitt totosu var bizde tabiki bakacaklar gülağa gibi pörsütmemişiz )
işte toto olduğu için totoşlar bakar öteki tarafı dönmüyonbrad pitt totosu var bizde tabiki bakacaklar gülağa gibi pörsütmemişiz )
yaaa sussana sen beee ortalığı ne karıstırıyorsuncevap ver çiğdem niye @pompy e senaryo vermiyorsun hııı? )
Aldın başına belayı hem tecavüz etmişler hem cinsel organı hemde parmaklarını kesmişler bu da yetmememiş ve seni göömmüşler üstüne üstün böbreklerinide çalmışlar daha ne olsun halen yaşarsan valla yuh derim ama pompy bu yaşatır yaşatır yazık olmuş Çiğdemcim vala bana diyordun başına geldi bela kimseye gülmemek gerekiyormuş
kadın eli değince adlı senaryoyu vermişsin kvp-medyaya @Çiğdem-
pompy üzülme zaten onun dizisini kimse okumazaaa evet 9 10 bölümlük mini birşey düşünüyordum uzun zamandır en kısa zamanda uygulucam umarım 🙂🙂
hmen geçiştiriyorsun lafı pompy kaç haftadır senden senaryo istiyor kırk bahane diğer arkadaşlara yağmur gibi senaryo veriyorsun ne iş ? )yaaa sussana sen beee ortalığı ne karıstırıyorsun
saat 0 da mı erotik dizi mi bubişey olmaz farklı hayatlara destek olsun diye saat0 da pazarları olabilir
başrolde ben varım ne sandın aile dizisimi olacaktı ?saat 0 da mı erotik dizi mi bu
gerçekte soyuncan yanibaşrolde ben varım ne sandın aile dizisimi olacaktı ?
transparan takılıcam )
öfffff inanma şunaa emre yaaaa ne erotizmi ne basrolugerçekte soyuncan yani