Karadayı 70.Bölüm Fragmanı

dizi iyice saçmaladı her bölüm mahir feride evleniyormu diyemi beklicez ayrıca turgut varken 3 bucuk süresi olan dizi 1 bucuk saat sürdü geçen hafta 1 saat ısaldı dizi turgutcuğumdan sonra
🙂🙂
Kötü komik Turgut'u özledim.Bizi hem sinir edip hemde güldürüyordu :))

birinci fragman aksiyon ikinci fragman aşk ?

umarım birinci fragman daha baskındır bölümde ?

titreğim aytenim yine dayak yiyor lanet olsun sana keltoş nejdet
necdet ayteni dövüyo ulan ne karaktersiz bi manyak çıktı şu necdet.

mahir sanırım feridenin evinin önünde pencereden ferideye sesleniyor sahneler kesik kesik tam bişey anlaşılmıyor bir tek aytenin dayak yediği kesin :)
Yav arkadaş fragman dediğin meraıi giderir adamlar bulmaca gibi fragman yapmış yuh.:D

diziye 1 saatlık bir süre aktıyormus tek basına adam çıktıktan sonra 1 saat dizi süresi azaldı yanı turgut olmadan senaryo yazamıyorlar haliyle 🙂🙂
Genç bir savcı yada avukat adliyeye geliyor sanıyorum o kişi ferideye tutulacak mahirle araları açılacak.:)

Genç bir savcı yada avukat adliyeye geliyor sanıyorum o kişi ferideye tutulacak mahirle araları açılacak.:)
hahahha mahirede acıyorum önce turgut aşık olmuştu ferideye sonra sinan şimdide bu adliyeye gelen kişi yakında seyis denen adamda aşık olur ferideye :kiki::kiki:

bence o bebek tekrar nejdetle titreğin arasındaki buzları eritecek çocuğu kaybederse bir daha nejdetle olmz artık aytene başkada talip görünmüyor dizide :)
Fragmandaki bütün soruları çözdüm,sadece Mahir Orhan'a mı yoksa Feride'ye mi sesleniyor çıkaramadım.(b)

kaç kez tekrar yaptın ?

eminim bir çok kez tekrar etmişsindir ben üç kez izledim hiçbişeyi tam çıkaramadım :)
4-5 defa izledim parçaları birleştirmeye çalışıyorum.

Feride nekadar güzelse okadarda salak güzelliğin bedelide beyinden feragat etmek sanırım :) )

4-5 defa izledim parçaları birleştirmeye çalışıyorum.

Feride nekadar güzelse okadarda salak güzelliğin bedelide beyinden feragat etmek sanırım :) )
o ferideden kaynaklanan bir problem değil bizim tüm dizilerde iyiler beyinden arızalı kötüler herşeyi düşnür her kurnazlığı yapar iyiler bön bön bakar mesela BS de ayşen mesela O hayat benimde bahar , tüm dizilerimizde iyiler dizi bitene kadar salağı oynar dizinin finali yaklaşınca akıl küpüne dönerler herşeyi anlarlar bize iki üç yıl çektirdikleri çilede kar kalır :)

o ferideden kaynaklanan bir problem değil bizim tüm dizilerde iyiler beyinden arızalı kötüler herşeyi düşnür her kurnazlığı yapar iyiler bön bön bakar mesela BS de ayşen mesela O hayat benimde bahar , tüm dizilerimizde iyiler dizi bitene kadar salağı oynar dizinin finali yaklaşınca akıl küpüne dönerler herşeyi anlarlar bize iki üç yıl çektirdikleri çilede kar kalır :)
Yeni dönemdeki en büyük soru "Bir evlat babasının kalemini kirabilirmi veya kırdırttabilir mi ", ??

Feride babasinı yargılayıp kalemini kirabilecek mi?

Forum İstatistikleri

Konular
176,340
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato