Arti bir cemaatin kurdugu bir kanaldir ayni karsi gazetesi ve sozcu gazetesi gibi. Bu durumda @pompy sol görünümlü sakirt oluyor )))
Arti bir cemaatin kurdugu bir kanaldir ayni karsi gazetesi ve sozcu gazetesi gibi. Bu durumda @pompy sol görünümlü sakirt oluyor )))
Anlattı ama senin ki gibi değil.... bunda halkın suçu var tekrar dediğim gibi develt demiyor gidip molotof koyun ya da ne bileyim taksime çıkın birbirinizi yiyin....@gözlemci beyazsoy anlattı
evet anlaşılır olmasından belli zaten senin sunduğun
Evet çok net ve anlaşılır hiç kafa karıştırmaz
Yok reyiz bakmadım daha nevar orda
herkes bişiler yapmaya çalısıyor sen neden boş oturuyorsun program falan yapsana katkın olsun foruma 🙂🙂ER]
haberler çok heyecanlı günün anlam ve önemine yakışır olmuş ..
ben gevezelik yapıyorum o da bir ihtiyaçherkes bişiler yapmaya çalısıyor sen neden boş oturuyorsun program falan yapsana katkın olsun foruma 🙂🙂
forumda olmadığın 1 aylık süreçte gevezeliğine çok hitiyacımız oldu gerçekten renk katıyorsun foruma 🙂🙂ben gevezelik yapıyorum o da bir ihtiyaç
@destere yazmamızı istediği senaryoya bakkk
@beyazsoy a başvur benim tarzım değil bu senaryo işi
ben işi beyazsoya havale edip kendimi kurtardım sen düşün artık )@destere yazmamızı istediği senaryoya bakkk
bende kaçıyorum beyazsoy tek basına düşnüsün artık@beyazsoy a başvur benim tarzım değil bu senaryo işi
ben işi beyazsoya havale edip kendimi kurtardım sen düşün artık )
Pompy senaryosunun ustune senaryo olmaz bilmezmisin seni zindik )))@beyazsoy a başvur benim tarzım değil bu senaryo işi
ben işi beyazsoya havale edip kendimi kurtardım sen düşün artık )
sende kendini kurtardın sanırımPompy senaryosunun ustune senaryo olmaz bilmezmisin seni zindik )))