Ana haber bodrum tv

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,264
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
btv_logo.jpg

images
images
images

ABAY_06 HER KESE İYİ Kandiller demeyi isterdim işçi bayramınızıda kutlamak isterdim
taksimde bomba ve molotof kokteyleri var onları kimin koyduğu bilinmiyor
işçiler gaz yiyor tazikli sular yiyor
fenerbahceli futbolcu bekir şampiyonluğu biber gazı yiyenlere armağan ediyoruz diyor
fenerbahçe şampiyonluğu sloganlarla kutladı
fenerbahçeli TARAftarlar berkin elvan resmi gösterdikleri için beklediler tam fenerbahçe şampiyonluğu kutlucakten ceza verildi erkeklerin gelmesi yasaklandı
burdan taksim için aleve bağlanıyoruz Bu işin içinde hükümet olabilir 1 mayıs 1977 deki olay tekrar yaşanabilir bu gidişle 1 mayıs 1977 de CIA silah sıkmıştı ve chpye suikast düzenlemişti
polislerin ve traktörlerinde altında kalarak ezilmişlerdi ve panzerin ve bazıları kurşundan ölmüştür
kazancı yokuşunda

Son düzenleme:
@Çiğdem- 1 mayıs 1977 katliamının videosu var dailymotiondan buldum polisin ve terör örgütlerin arasında kalan işçiler 1 mayısta seyret istersen öğlenden sonra

@yakup09 @xemrexxx

Son düzenleme:
EVET televizyondan içimden bir ses 31 mayıstada olay çıkar diyor gezi parkı olayı olduğu için @ABAY_06 Yakında 31 mayısıda tatil ederler

@xemrexxx

@Çiğdem- katliamın videosu olunca +13 yaptım haberi

Son düzenleme:
bu nasıl iş böyle birşey varsa halkda suçlu bunda,sapanla veya nebileiym taşla 1 mayıs ktlanmaz,1 mayıs sadece hak eden emekçilerin abyramıdır olay çıkarmaya gerek bile yok ... ama türkiyede böyle değil işte illa bi olay çıkarıcaklar....