sonuçta öldü aşkla falan farketmezişte hem melun hem celautsun .ss [HASHTAG]#hurremsulumanaski[/HASHTAG] sana cevap verdi zaten tüm her şeye rağmen sağlam bir aşkla öldü kadın![]()
sonuçta öldü aşkla falan farketmezişte hem melun hem celautsun .ss [HASHTAG]#hurremsulumanaski[/HASHTAG] sana cevap verdi zaten tüm her şeye rağmen sağlam bir aşkla öldü kadın![]()
olsun öyle bir aşkla ölen mutsuz ölmez en azındansonuçta öldü aşkla falan farketmez![]()
evet boynuna değil ruhuna geçirildi bütün bölüm can çekişip durduolsun öyle bir aşkla ölen mutsuz ölmez en azındanen azından boynuna ip geçirilmedi ansızın
büyüksün [HASHTAG]#hurremsulumanaski[/HASHTAG]
yok artık kadın sevdikleriyle birlikte olmak için acı çekti yoksa yatağında huzurla ölebilirdievet boynuna değil ruhuna geçirildi bütün bölüm can çekişip durdu![]()
sülüman mustafaya üzüldüğü kadar bu kadına üzülmedi bence koca harem adama kaldı artık karışanı edenide yokyok artık kadın sevdikleriyle birlikte olmak için acı çekti yoksa yatağında huzurla ölebilirdi
neyse gecenin özeti bu @Ahmad @destere @Çiğdem- @mrt-06
ŞeymAbay @seyseyma 1 dk.
Allah herkese Hürrem sultan gibi sevdiğinin kollarında ölmeyi nasip..#MuhteşemYüzyıl
neye üzülsün hafsa sultan,pargalı,hatçe,afife,daye,mehmet,mustafa,cihangir herkes öldü adam üzüle üzüle alışmıştırsülüman mustafaya üzüldüğü kadar bu kadına üzülmedi bence koca harem adama kaldı artık karışanı edenide yok![]()
dur cnm daha sıra kendisindeneye üzülsün hafsa sultan,pargalı,hatçe,afife,daye,mehmet,mustafa,cihangir herkes öldü adam üzüle üzüle alışmıştır![]()
dur daha arada beyazt,5 torunu,gülfem ve rüstem vardur cnm daha sıra kendisinde![]()
vay melun.ssHürrem'e en ufak bir sempatim yok o yüzden bazıları için ağır geleceğini düşünerek spoi içine alacağım okumasınlar mümkünse)
Bir Pargalı'nın, Mustafa'nın, Cihangir'in öldüğü bölümleri bir de bunu düşündüm, keşke düşünmeseydimBütün bölüm boyunca mıy mıy mıy mıy hürrem konuşup durdu .ss Diğer bölümler bir yana tabii ki hürrem cadısından kurtulmamız paha biçilemezdi
![]()
Bölümde aynı sane iki kez gösterildi gibi
hürreğm balkona çıkmıştı zümrütüanka geldi gözlere zoom yapıldı falan aynısı bir daha gösterildi, gereksizdi. Bölümü müzikler kurtardı senaryoda vasat olsa da müzikler muhteşem
Hürrem ölünce zaman dondu hızlı hızlı geçilseydi keşke o sahneler, çok sıkıcılardı
Bu arada hürrem sülümana aşkını sorunca ilk saraya gelmesinden falan başlicak sandım kalu belaya gitti adam
Mimar Sinan'ın hep adı geçiyordu yeniden görmek iyi oldu sahneleri güzeldi
Velhasıl kelam hürremden kurtulduk daha ne olsun
beklenmeyen bişi değildi@xemrexxx ne oldu menon öldü![]()
İyi oldu güzel oldu o katil melaune öldüvay melun.ss
beklenmeyen bişi değildi![]()
cennete gittiİyi oldu güzel oldu o katil melaune öldü![]()
evetokudun mu?![]()
Cehenneme gitti şu anda ve acı acı yanıyor şimdicennete gitti
evet![]()
bölümü izlediysen nereye gittiğini görürsünCehenneme gitti şu anda ve acı acı yanıyor şimdi![]()
Sonuçta o bir dizi biz ise gerçek dünyadakini diyoruzbölümü izlediysen nereye gittiğini görürsün![]()
ben diziyidiyorum çünkü bu dizi konusuSonuçta o bir dizi biz ise gerçek dünyadakini diyoruz![]()