çiğdeme şişko mu diyon
ben geriden geliyom canlı yayın yapmayındaha mişrima ile kızı konuşiyi [HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG]
çiğdeme şişko mu diyon
ben geriden geliyom canlı yayın yapmayındaha mişrima ile kızı konuşiyi [HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG]
bulana ka metin halleder onunilüferi kurtarmaya çalışıyoruz meşgulum şu an![]()
aboovv yahudi kadın ne entrikacı baktı öyle 😱Ben de laptoptan izliyom ama o kadar da geriden değil
![]()
nilüfer kurtuldu ama hüseyini vurdular mabadındanbulana ka metin halleder onukaliteninmerkezihurrem
aboovv yahudi kadın ne entrikacı baktı öyle 😱
O nun yolu belli kötü yolbulana ka metin halleder onu[HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG]
aboovv yahudi kadın ne entrikacı baktı öyle 😱
oh oh güzelnilüfer kurtuldu ama hüseyini vurdular mabadından![]()
o kadın ölmiyi ama 1569 da istanbulda öliyiO nun yolu belli kötü yolMişmirah şah sultanı yendi ise o kadını hayli hayli yener
![]()
sümbülağa olsa metine bir kez verirdi çatışma olmadan kurtulurdu bilüferoh oh güzeltabi herkes agalarinefendisisumbulaga ka yetenkli değil bu işlerde neyse kaliteninmerkezihurrem
o kadın ölmiyi ama 1569 da istanbulda öliyi![]()
metin sen misümbülağa olsa metine bir kez verirdi çatışma olmadan kurtulurdu bilüfer)
oh oh güzeltabi herkes [HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] ka yetenkli değil bu işlerde neyse [HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG]
o kadın ölmiyi ama 1569 da istanbulda öliyi![]()
yok ilgilenmiyoruz doplarla bizim hedefte elif var nurbanu varmetin sen mi
kaliteninmerkezihurrem
vışşhhhRüstem daha evvel ölüyor
Hatice ile nigar nasıl sa miho ile o yahudi hatunda aynısı olacak galiba kumalar birliği![]()
sanaelifin anası düşüyoryok ilgilenmiyoruz doplarla bizim hedefte elif var nurbanu var![]()
olsun menoyu ona katlar kalitedevışşhhh[HASHTAG]#kaliteninsultaninaveda[/HASHTAG] yaklaşıyor bu arada
sanaelifin anası düşüyor![]()
yani 70 yaşındaki kadına tavsınolsun menoyu ona katlar kalitede![]()
oluyor oluyor[HASHTAG]#karaparaask[/HASHTAG] varken gerisi teferruat benim icin suanGürkan Uygun olsa bile.
![]()
😱 vay melun [HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] ya havale ettim seni .ss[HASHTAG]#karaparaask[/HASHTAG] varken gerisi teferruat benim icin suanGürkan Uygun olsa bile.
![]()