Zerrin Tekindor 'Kurt Seyit ve Şura'da!

eleştirmek için anında bahane bulmuşsun :)

muhteşem bir haber bu... zerrin tekindor gibi kaliteli bir ismin dizide olması dizinin kalitesini üç katına çıkaracak ..:)

diziye etki eder bence hemde olumlu yönde bayağı etkisi olur keşke başta katsalardı
dizinin cast'ı çok yetersizdi başlarken, farah, kıvanç ve yine kıvanç'ın babası rolündeki kişiden başka göze değer kimse yoktu. :)

dizinin cast'ı çok yetersizdi başlarken, farah, kıvanç ve yine kıvanç'ın babası rolündeki kişiden başka göze değer kimse yoktu. :)
kıvançın babası erken öldü ama zerrin i başta koymamaları hata şimdi hatayı telafi ediyorlar ben bu kadını seviyorum asil bir duruşu var :)

Valla ben de nerde kaldı diyordum.Bir Kıvanç dizi ve Zerrin Tekindor yok.Olacak iş değil.:)))

LUTFEN KENDINE YAZIK ETMIS DEMEYIN.ZERRIN TEKINDOR AKILLI KADINDIR.AY YAPIMLA BIR CESIT ANLASMA IMZALAMIS OLABILIRLER.BU DIZI TUTMAZSA YINE AY YAPIMIN SENEYR BASKA BIR DIZISINDE ROL ALIR YANI BU KADAR BASIT.YADIRGAMAYIN ARTIK.BU KADINI AY YAPIM BIRAKMAZ.YANI BU PROJE TUTMADI DIYE KENDINE YAZIK ETMIS OLMUYOR :bağır:

Dizinin kaderi bu akşam belli olcak bakalım yeni takviyeler İstanbul beklentileri karşılayabilecekmi

LUTFEN KENDINE YAZIK ETMIS DEMEYIN.ZERRIN TEKINDOR AKILLI KADINDIR.AY YAPIMLA BIR CESIT ANLASMA IMZALAMIS OLABILIRLER.BU DIZI TUTMAZSA YINE AY YAPIMIN SENEYR BASKA BIR DIZISINDE ROL ALIR YANI BU KADAR BASIT.YADIRGAMAYIN ARTIK.BU KADINI AY YAPIM BIRAKMAZ.YANI BU PROJE TUTMADI DIYE KENDINE YAZIK ETMIS OLMUYOR :bağır:
helal olsun

zerrin bir numaradır bence türkiyedeki en kaliteli bayan oyunculardan biri laf atan gül ağaya dönsün :)

issyyeeeeannnnnn:D

Ayloş yergök aştan bi kız var :)

Fragmanda gördük ama baya oyuncu katıldı hepsini bilmiyorum sen yazsana
ne bileyim la 7-8 kişi var işte :X
melisa aslı pamuk (yanına anası-babası da olacak etti 3 kişi)
tolga savacı
demet özdemir
zerrin tekindor
afk den 2 parlak etti 8 :)