Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gönüllüler çok güçlendi..

arkadaş tam survivoru izliyodum yine değiştirdiler eskiden hiç kaçırmazdım 2 yıldır izleyemiyorum
özeti biraz izledim ibo eser ve oğuzhan yine coşturmuşlar müthişlerdi :D

kazandıklarına şaşırmaddım iyi oldu gönüllülerin kazanması :D

arkadaş tam survivoru izliyodum yine değiştirdiler eskiden hiç kaçırmazdım 2 yıldır izleyemiyorum
özeti biraz izledim ibo eser ve oğuzhan yine coşturmuşlar müthişlerdi :D
abi müthişti ya :D hele taklitler süperdi , gözlerimden yaşlar geldi :F

kazandıklarına şaşırmaddım iyi oldu gönüllülerin kazanması :D

abi müthişti ya :D hele taklitler süperdi , gözlerimden yaşlar geldi :F
adamlar çok yetenekli be aga hepsini on numara yaptılar :D çok güzel hareketler bunlarda da müthişlerdi ordaki herkes bi başka yetenekti zaten helal olsun

Çok güzel bi bölüm oldu soluksuz izledim valla. :D Gönüllüler 2-2'de 2 yaparak Survivor'ın 2.yarısına çok iyi başladılar. İlk oyunu açık ara kazandılar zaten. İkinci oyunu Akın'ın kötü performansına rağmen kazandılar. :D Gökhan'a iyi güldüm 6'da 6 yapacaklarmış. :F Sahra iyi cevap verdi. Bundan sonra ünlüler teker teker elenir hadi geçmiş olsun. :D

Yiğit ne güzel dedi valla helal olsun:

"Bal" gibi takım olduk, "Akın Akın" geliyoruz..

[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#kaliteninsemboluakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivoryigit[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorsahra[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygu[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivormuge[/HASHTAG] [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] (şu anlık hak etti gibi @sokak sanati :A ) [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivor[/HASHTAG]

bak şimdi seni taktir ettim :D
Taktir edemezsin takdir edebilirsin. :F

[HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] güzel takım oldu. Duygu bugün gayet başarılıydı böyle devam eder umarım. Gönüllüler adasında kendini bulacak. Akın'la da araları tam bir düzelsin güzel olacak. :D

Taktir edemezsin takdir edebilirsin. :F

[HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] güzel takım oldu. Duygu bugün gayet başarılıydı böyle devam eder umarım. Gönüllüler adasında kendini bulacak. Akın'la da araları tam bir düzelsin güzel olacak. :D
Tam düzelmez gibi.

Ünlüleri bir bina olarak kabul etsek 2 kolonu vardı biri Akın biri Merve.Bir kolonu yıkıldı‚bina sallanıyor...

Bugün cidden çok kötülerdi Ünlüler :( Ama bu daha başlangıç parkur oyunlarında görücem ben Gönüllüleri..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...