Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaa ne keyif ne keyir [HASHTAG]#acun[/HASHTAG] yine reklam koydu.:( [HASHTAG]#survivor[/HASHTAG] reklam
[HASHTAG]#acun[/HASHTAG] reklam konusunda seyirciyi rahat ettiriyor ya reklam düzeni iyi bence. :) Bu arada Tolga'dan o kadar nefret ediyorum ki kelimelerle anlatamıyorum yani dedikoduculuğun sınırlarını iyice aşıyor! [HASHTAG]#ikiyuzlutolgakarel[/HASHTAG]

tolga çok itici herkesin arkasından konusuyor ciddi anlamda bitmiştir artık Mikserden farksız

[HASHTAG]#acun[/HASHTAG] reklam konusunda seyirciyi rahat ettiriyor ya reklam düzeni iyi bence. :) Bu arada Tolga'dan o kadar nefret ediyorum ki kelimelerle anlatamıyorum yani dedikoduculuğun sınırlarını iyice aşıyor! [HASHTAG]#ikiyuzlutolgakarel[/HASHTAG]

Çok uzun oluyor ama yaa.:(Hiç reklamlı izlemediğim için pek yorum yapmayacağım.

Tolga'nın bize dokunur yanı yok o nedenle 1000 yıl yaşasada sorum yok.:A [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG]

Çok uzun oluyor ama yaa.:(Hiç reklamlı izlemediğim için pek yorum yapmayacağım.

Tolga'nın bize dokunur yanı yok o nedenle 1000 yıl yaşasada sorum yok.:A [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG]

twitterdan küfürler yagıyor :) turabiye dokunan yanar arkadas tolga yanlıs insana saldırıyorsun

Son düzenleme:
Acun'un hızlı elemeler dediği her 2 takımdan da 1 kişi mi gidecek, ilerleyen haftalarda ?

Ödül: Buzdolabı - içi dolu. :D

Yine yoğurt kavgası çıkmaz inşallah. :A

Yiğit kazandı, gönüllüler 1-0

Son düzenleme:
1- 0 [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] aldı ilk oyunu.:Z [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG]

Acun'un hızlı elemeler dediği her 2 takımdan da 1 kişi mi gidecek, ilerleyen haftalarda ?

Ödül: Buzdolabı - içi dolu. :D

Yine yoğurt kavgası çıkmaz inşallah. :A

Yiğit kazandı, gönüllüler 1-0

Geçen sene Dağhan karıştırmıştı değil mi.:F

[HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] açık ara devam ediyor.:Z [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] kazandı.:oley:

Akın yarışıyor.:D

[HASHTAG]#gonullular[/HASHTAG] açık ara devam ediyor.:Z [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] fena koşturuyor.:A

Anıl karıştırmıştı sanırım, kızlar için saklamıştı güya. :D

Ondan önceki seneyi hatırlıyorum ben. :D

Hıı o yıl izlemedim ben.:(

ilk kavga çıktı sayılrı [HASHTAG]#unlulerde[/HASHTAG]

Yiğit çok iyi gidiyor [HASHTAG]#gonullular[/HASHTAG] 4 oldu.:oley:

Akın ile [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] çok iyi koştu ama olmadı.:( [HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG] .:D

Son düzenleme:
Helal olsun [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] beklediğim gibi fark atıyorlar. :oley: Gönüllülerin bundan sonra kolay kolay oyun vereceğini sanmam. :) [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorturabi[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivoryigit[/HASHTAG] Ünlüler oyun kaybede kaybede birbirlerine düşecekler inşallah. :A

Akın hemen farkını koydu gönüllüler ünlülere ne zaman böyle fark atmış? :A [HASHTAG]#kaliteninsemboluakin[/HASHTAG]

Helal olsun [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] beklediğim gibi fark atıyorlar. :oley: Gönüllülerin bundan sonra kolay kolay oyun vereceğini sanmam. :) [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorturabi[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivoryigit[/HASHTAG] Ünlüler oyun kaybede kaybede birbirlerine düşecekler inşallah. :A
sahra ve duyguda iyi :D

Oyun güç oyunu olursa tabi.:ZGenel olarak çok iyi şuanda [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] tabi [HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG] [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] farkıyla.:Z
kızlarıda unutmayalım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...