Hazem
Favori Üye
Şimdi asıl soru TDK buna da Türkçe bir karşılık arar mı ?![]()
bizde öyle arka yokki öyle arkamız olsa her gün çekerdik sergilerdik
bu muhteşemmişJen Selter
![]()
Yok bea o manada demedim bu belfie tam sana göre pozlar çıkartıyorbizde öyle arka yokki öyle arkamız olsa her gün çekerdik sergilerdik) kızlar şanslı
)
bu muhteşemmiş)
jen selter i tanımıyormusun yoksabizde öyle arka yokki öyle arkamız olsa her gün çekerdik sergilerdik) kızlar şanslı
)
bu muhteşemmiş)
anladımYok bea o manada demedim bu belfie tam sana göre pozlar çıkartıyor![]()
o kadının sayfası nerdeydi ya merak ettim?jen selter i tanımıyormusun yoksa![]()
onun sayfasını ne yapacananladımyani bu kızın pozisyonunu ayrıntılı şekilde değerlendirme yeteneğine sahibim
)
o kadının sayfası nerdeydi ya merak ettim?
@legolas9900 paylaşmıştı sanırım)
Kesinlikle o kapasite var sendeanladımyani bu kızın pozisyonunu ayrıntılı şekilde değerlendirme yeteneğine sahibim
)
o kadının sayfası nerdeydi ya merak ettim?
@legolas9900 paylaşmıştı sanırım)
hayallerimiz dürbünden daha etkili çok rahat detaya girebilirim rtük engel olmasaKesinlikle o kapasite var sendeayrıntılı değerlendirirken büyüteç ne bileyim dürbün felan gerekirse bende mevcut kardeşim
![]()
Ahh be kardeşim şimdi anlıyorum ne halde olduğunuhayallerimiz dürbünden daha etkili çok rahat detaya girebilirim rtük engel olmasa)
konudaki resim selfie değil çekeni kim çekmiş diye akla sorular geliyorkalçasında gamzesi olanalr çeksin![]()
o değilde o kalçalar cidden sizin hoşunuza gidiyomu bence okadarı çirkin duruyokonudaki resim selfie değil çekeni kim çekmiş diye akla sorular geliyor![]()