S.G.A.T ne oluyordu yaww ??
S.G.A.T ne oluyordu yaww ??
Eyvallah sağolasınbu harika bir dizi ben zaten 10 puanımı verdim ..
ben size desteğimi kestim , haberiniz olsun
Hayırdır yaw biz naptık? ama altını üstünü çok kurcalamıyacağım yapmadığım birşeyler yüzünden kendimi suçluymuş gibi davranamam .....ben size desteğimi kestim , haberiniz olsun
söz verdiniz etiketleme filanHayırdır yaw biz naptık? ama altını üstünü çok kurcalamıyacağım yapmadığım birşeyler yüzünden kendimi suçluymuş gibi davranamam .....
etiketleme hakkında sorun
etiketledim yayın akışına bakmamışsınsöz verdiniz etiketleme filan
hani nerede ,zaten benim ahımı aldınız projeleriniz tutmaz artık
var valla , yakında sizin dizileri izleyeceğim
ben göremiyorumetiketleme hakkında sorun
etiketledim yayın akışına bakmamışsın
Eğer aldıysam ağını varsın tutmasın projelerim .....etiketlemenide yaptım kalıdki sen dizimi okurmuydun bilmiyorum ,ben genede yaptım 7.bölüm olmasına rağmen,ha birde şöyle bir durum var oraya etiket yaptıklarımdan okumayanlar varya onlara acaip bozuluyorum ,bu sebeple de herkesi etiketlemiyorum....söz verdiniz etiketleme filan
hani nerede ,zaten benim ahımı aldınız projeleriniz tutmaz artık
biraz üzüldüm valla bu davranışlarınızaEğer aldıysam ağını varsın tutmasın projelerim .....etiketlemenide yaptım kalıdki sen dizimi okurmuydun bilmiyorum ,ben genede yaptım 7.bölüm olmasına rağmen,ha birde şöyle bir durum var oraya etiket yaptıklarımdan okumayanlar varya onlara acaip bozuluyorum ,bu sebeple de herkesi etiketlemiyorum....
Yaptığım hatalar için üzgünüm,yapmadıklarıma eyvallah.....biraz üzüldüm valla bu davranışlarınıza