Yalan Dünya 82. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hangi diziydi 🙂🙂
dila hanım rıza dila azer fatma dörtlüsü evlendi finalde :)

her dizi mutlu bitiyor baştan sona iyiler bizde hep aptalı oynuyor son bölümde herşey yoluna giriyor kötüler kuyruğu kıstırıyor 90 dakika içinde gün iyilerin oluyor ondan sonra başlayalım halaya :Z:Z:Z:Z

dila hanım rıza dila azer fatma dörtlüsü evlendi finalde :)

her dizi mutlu bitiyor baştan sona iyiler bizde hep aptalı oynuyor son bölümde herşey yoluna giriyor kötüler kuyruğu kıstırıyor 90 dakika içinde gün iyilerin oluyor ondan sonra başlayalım halaya :Z:Z:Z:Z
aaa tamam anladım şimdi 🙂🙂🙂 ayy ne güzel iştee brakta mutlu sonla bitsin hep masallardakı gibi düğün falan güzel bir fina olmuş ama dila hanım filminde rızayla dila ölüyordu orjinal filminde :kiki::kiki:

aaa tamam anladım şimdi 🙂🙂🙂 ayy ne güzel iştee brakta mutlu sonla bitsin hep masallardakı gibi düğün falan güzel bir fina olmuş ama dila hanım filminde rızayla dila ölüyordu orjinal filminde :kiki::kiki:
orjinali kim dinliyor talebe göre final yapıyor bizimkiler halk mutlu mesut bir son istiyordu alın size mutlu son dediler :)

[HASHTAG]#etegininbelinikiviranzerrin[/HASHTAG] hatrına bölümün başını da izleyeyim :X

Başını izleyemedim, dolayısıyla bölüm hep bir eksik kaldı bende. Ama güzel gitti izlediğim yerler. Yarın tekrar izleyip detaylı yorumumu yaparım ama önceki bölümü geçmesi zor gibi. :)

İyi bir bölümdü. Vasfiye, Tülay ve Zerrin'in sahneleri iyiydi. Özellikle Vasfiye'nin nü resmi ve son sahnelerde yaşananlar güldürdü. Yine de önceki bölüme göre gerideydi. :)

@RevaN

Forum İstatistikleri

Konular
176,570
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy