Triple Nine'a İki Önemli İsim Daha

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
thumbnail_1395866385.jpg

Kate Winslet, Casey Affleck, Micheal Pena, Chiwetel Ejiofor, Aaron Paul, Teresa Palmer, Gal Gadot ve Michael B. Jordan gibi ünlü isimleri karosunda barındıran polisiye türündeki Triple Nine filminin kadrosuna iki önemli isim daha katıldı.

Son olarak True Detective dizisiyle seyircinin karşısına çıkan Woody Harrelson ve Anthony Mackie de filmin oyuncu kadrosuna katılan son isimler oldu.

John Hillcoat'ın yöneteceği film, yozlaşmış polislerin bir soygunun ardından girdikleri çatışmayı konu ediniyor. Filmin 2015 kışında vizyona girmesi bekleniyor.

Son düzenleme:
The Walking Dead'de rol alan Norman Reedus da kadroya katıldı. @OzaN

Filmin kadrosu neymiş öyle.Bir an çok ünlü isimlerle mat olmuş filmler aklıma geldi.Umarım öyle olmaz.

Kadro harikadan da daha iyi, film fos çıkmaz inşallah. :)
oyuncular muhteşem ama senaryo kötü olunca dünyanın tüm iyi oyuncuların toplasan kurtarmaz filmi ? polisiye olması pek kulağa hoş gelmiyor :)

ohaaaa daryl'demi var filimde tamam başka ayrıntıya filimin konusuna gerek yok filimi takibime alıyorum hahha :kiki::kiki: bekliyorum sabırsızlıkla :Z:Z:Z
hehee yakında felix de katılırsa sevinçten havalara uçarsınız @xemrexxx ile birlikte :)

oyuncular muhteşem ama senaryo kötü olunca dünyanın tüm iyi oyuncuların toplasan kurtarmaz filmi ? polisiye olması pek kulağa hoş gelmiyor :)

hehee yakında felix de katılırsa sevinçten havalara uçarsınız @xemrexxx ile birlikte :)
aaaa onun ne işi var daryl bulaşır falan saçını basını yolarım onun :kiki::kiki:

Adında dedektif geçen bir dizinin öncelikli olarak türü elbette polisiyedir. Diğerleri yan tür. :)
dediğin doğru ama senaryodaki derinlik diyaloğlardaki ayrıntı düz polisiye dizilerinde filmlerinde göremeyeceğimiz türden yani konu olarak dedektiflerin katili yakalaması olarak düşünüldüğünde tabiki polisiye ama dedektiflerin iç dünyasına o kadar inilmişki iş polisiyelikten çıkmış farklı alanlara yelken açmış :)

aaaa onun ne işi var daryl bulaşır falan saçını basını yolarım onun :kiki::kiki:
@xemrexxx nin ilgi olanı ortaya karışık türler felix gibi gül ağa gibi buna benzer şeyler darly ile ilgilenmez sanmam :)

dediğin doğru ama senaryodaki derinlik diyaloğlardaki ayrıntı düz polisiye dizilerinde filmlerinde göremeyeceğimiz türden yani konu olarak dedektiflerin katili yakalaması olarak düşünüldüğünde tabiki polisiye ama dedektiflerin iç dünyasına o kadar inilmişki iş polisiyelikten çıkmış farklı alanlara yelken açmış :)
Aynı şey başka filmlerde de olabilir. Yani türe bakıp ön yargılı olmak pek doğru gelmiyor. :):)

Aynı şey başka filmlerde de olabilir. Yani türe bakıp ön yargılı olmak pek doğru gelmiyor. :):)
o konuda haklısın zaten true detective başlamadanda önyargılı yaklaştım dedim polisiye sevmem ama en azından HBO dizisidir belki güzel çıkar dedim gerçekten muhteşemdi :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,402
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU