kanal D de kaliteyle birlikte değilde kalitesizlikle birlikte yükselme başladı buda pek hayra alamet değil nerde de döküntü bir dizi varsa kanal D deKanal D'de 4-5'in altında başlayan dizi olmadı bu sezon. (Ne Diyosuun dışında) Bence 4 civarı alır gibi.Eğer ilk bölümden çökerse geçmiş olsun yani ne diyelim..
Kaliteli diziler yaptılar da ne oldu hepsi yayından kalktı.kanal D de kaliteyle birlikte değilde kalitesizlikle birlikte yükselme başladı buda pek hayra alamet değil nerde de döküntü bir dizi varsa kanal D de
buna üzülerek tıfıl ağada dahil diyebilirim![]()
Kurtlar Vadisi düşüşte bence bu reytingleri alacaktır.Abi son tahminlerde kötü gittim.![]()
bende onu dedim işte reytingle kalite ters istikamette yol alıyorKaliteli diziler yaptılar da ne oldu hepsi yayından kalktı.Vicdan'ı hala unutmuyorsundur sanırım.
Tns deneklerini çözmek için 10'a yakın dizi harcadı adamlar.
![]()
Şu sistemde öyle görünüyor valla destere.bende onu dedim işte reytingle kalite ters istikamette yol alıyor
kalite düşünce reyting artıyormudur nedir ?![]()
Full bilen yok yoksa birinciler içindeyim galiba 35 puanlaTotis 3.5
Ab 4.01
Ama dizi tutmaz boynu bukuklerden ne farkı var ki
boynu bükükler berbat bir konuya sahip birde geniş aile ve hababamın çok kötü bir taklidi gibi tutsa çokmu iyi dizi olacaktı çöp dizi tek güzel tarafı sedeftiFull bilen yok yoksa birinciler içindeyim galiba 35 puanla
Ama başta da yazdigim gibi dizinin dramasi berbat boynu bukukleri neden kaldırdınız bu diziden ne umuyorlar anlamadim
Ben de onu diyorum.. boynu bukukler de berbattı ama bundan daha az berbattı ..niye onu kaldırıp bu dandik diziyi koydunuz diye soruyordum ki boynu bukukleri sen izliyormuşsun dizinin neden kalktığı anlaşıldı ))))boynu bükükler berbat bir konuya sahip birde geniş aile ve hababamın çok kötü bir taklidi gibi tutsa çokmu iyi dizi olacaktı çöp dizi tek güzel tarafı sedefti
bu dizide kim var sedefe benzer bişey varmı ben kadroya bakmadım hiç![]()