küçük ağanın rakibi başlıyor

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,264
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
btv_logo.jpg

GÜZEL ÇİRKİN
8. BÖLÜM
kemal komiser ölür
Aydanı mezarlığa gömerler canlı canlı fahri ve nagihan tarafından rus mafyası bomba koyar mezarlığa ve 1.000 000 tl fidye ister yoksa Aydanı öldürür gürcistana yollayıp murat komiserin annesine madene bomba koyup patlatmak
Nazlı komiser iş başına düşer kemalin ailesine söz verirler adamı yakalıcağız diye
dora tatyana lena yezmi fırıldakoğluna çalışırlar ama bir yandan rus millet vekili erdama ihanet etmiştir
hastahaneyi basıp kemal komiseri komadayken kalbinden bıçaklar
doktorları vurup ve güvenliği vurup kaçar rus mafyasına tuzak kuran nazlı komiser AZerbaycan işcisini kaçıran Azerbaycan milletvekilini yakalamak için baskına karar verirler baskın yaparlar çatışma çıkar şenol vurulur hemen hastahaneye götürürler o parayı verir mezarlığa giderler Nazlı önlerini keser ve yakalar ersin komiser lideri nezarethanede öldürür. mezarlıkta bomba patlar Aydan hastahaneye kaldırılır ama kemal komiser ölmüştür.
8.bölüm sonu

aa bu bölümünde sonunda bomba patlıyor kemal komiserde ölmüş üzüldüm adamcağıza :T

Bölüm gayet çok başarılı eline sağlık ama bombasız derken patlayı verdi bomba :D

@Çiğdem- cookies de kabul etmedi bende yayından kaldırdım çünkü yorumlar kötüydü ramazana çarpacaktı ramazanda o tarz dizilerin saat 23 yada 1 de olması gerekir

@BesaleT kubi-lay ın hoşuna gidermi bu bölüm

Son düzenleme:
Güzel Çirkin'i hatırladım şimdi yazın ne izliyorduk be. :T