Ertan ve Serhat döktürüyor aga izlemeye doyamıyorum.kaçak ezingo yapmaya geliyor izliyorum süper
ah şu senaristler biraz iyi olsaydı coşardı dizi ama yeni karakter yok dizide yeni düşman yok hep aynı kişiler kısır döngüErtan ve Serhat döktürüyor aga izlemeye doyamıyorum.
Valla kendi adıma mutluyum en kötü zamanında bile diziye sahip çıkıp destekledim iyi gün dostu olmadığımı gösterdim.ah şu senaristler biraz iyi olsaydı coşardı dizi ama yeni karakter yok dizide yeni düşman yok hep aynı kişiler kısır döngü
aga kaçak ın kredisi yok dünkü dizi daha adam gibi yapmak zorundalar ben her bölümünü izledim sırf memati içinValla kendi adıma mutluyum en kötü zamanında bile diziye sahip çıkıp destekledim iyi gün dostu olmadığımı gösterdim.
Resmen adam süzme. Jestler, mimikler herşeyiyle katıksız. Ertan Zevkten 4 Köşe...aga kaçak ın kredisi yok dünkü dizi daha adam gibi yapmak zorundalar ben her bölümünü izledim sırf memati için
intikamı öyle hemen alamayacak bence ertan başrol sayılırYalnız serhat ın intikamı çok pis olucak Rusyalı ve ertan için.
Nurgül'le yatak sahnesi çıldırttı bu yapılırmı Serhat'a intikamı korkunç olacaktır.intikamı öyle hemen alamayacak bence ertan başrol sayılır