farklı hayatlar bomba bölümüyle geliyor

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,262
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
btv_logo.jpg

mllRQZ.jpg

Farklı Hayatlar 6.Bölüm-Yeni Bölüm
Mahkeme günü heyecanla devam etmektedir,Merve ablasından daha heyecanlı bir şekilde verilecek kararı beklerken Ayşen ise sakin ve dimdik bir şekilde oturmaktadır...Avukat ne yaptıysa ne anlattıysa hiçbir işe yaramamıştır, Hakim tokmağını tam 3 kez vurup kararı bildirecekti , hakim tam 2 kere vurdu ve 3.kez vurup kararı verecekti ki o sırada içeri bir ifade verilmiş bir delil kağıdı gelmişti. Hakim elini uzatır ve dosyayı alır ,dosyada kuaför sahibinin vermiş olduğu ifade yer almaktaydı ,suçu geri aldığını ve kararını bildirir bu karar sayesinde Ayşen özgürlüğüne kavuşmuştur ,Ailecek birbirlerine sarılarak evlerinin yollarını tutarlar...
Hacer Erova'nın kapıyı çalması ve Ebru'nun kapıyı açması ana-kızın birbirlerini yıllar sonra ilk kez görmesine neden olmuştur,Ebru ;Pardon,Siz kimdiniz?,diyerekten cevap verir Hacer Erova o sırada çok şaşırmıştı....
Hacer Erova yutkunarak şey ben ...der,sonra kekeleyerek -Yanlış oldu sanırım kusuruma bakmayın! ,diyerekten hızlıca merdivenlerden aşağıya iner .
Ebru da kendi kendine kim bu şimdi ,hemde çok şaşırdı beni gördüğüne kim acaba bu diye sorular sormaktadır...Hacer Erova tam kapyı açıp dışarr çıkıcakken karşısına kapıcı ailesi çıkıvermiştir....Hiç kimse hiç birşey fark etmeden evine girdiler ,Hacer Erovada onları hayırlar gibi oldu fakat çıkaramadı kim oldularını.....Ertesi gün aile hep beraber oturup kahvaltılarını ettiler daha sonra Merve hadi ben geç kalıyorum diyerekten evden çıktı,o sırada Ebru da yukarıdan aşağıya doğru geliyordu,Merveyi baştan aşağı süzdü ve içinden hizmetçi kılıklı diyerek aşağıya inmeye devam etti...Perihan Ebru'nun yanına yaklaşır o sırada Ebru ;-Perihan abla bana bir bakarmısın,der Perihan Ebru'nun yanına yaklaşır o sırada Ebru ;-Kızınıza sahip çıkın başkaları ile gezip tozuyor okulda kendine laik olmayan kişilerle beraber dolaşıyor ,der Perihan ;Kızım seni ilgilendirmez hadi yoluna hadi!! ,diyerek cevap verir ,Fakat kızı aklına takılmıştır ....Daha sonra Koşarak kızına yetişir ve ;Merve sakın eve geç geleyim deme bu akşam,misafirler gelicek ,der Merve;Tamam anne erken gelmeye çalışırım,diyerek cevap verir .
Merve otobüs durağına gider ,otobüse biner ,Ebru da özel şöförüyle birlikte okula gider....Okulda dersler bittikden sonra Selim'in Merve'ye ;Biraz beraber takılalım mı? Birşeyler felan içsek?-Pekala,oturalım biraz...Merve ve Selim okulun içindeki cafeye otururlar beraber birşeyler içerler,O sırada İsmail ;-Nerde kaldı bu kız? Saat kaç oldu?,diye Perihana söylenir ve ben kalkıyorum okula gidiyorum diye bağırarak evden çıkar...Otobüse biner okulun az ilerisinde inmiştir sora sora okulu bulur...
Selim ile Merve birşeyler yiyip içerken Selim'in telefonu çalar o sırada masadan kalkar ve uzaklaşır ,İsmail okulun kapısından içeriye girer kızını masada otururken görür ve yanına kadar yaklaşıp;
– Merve nerde kaldın kızım sen?,der
Merve babasını gördüğüne çok şarır hiçbirşey söyleyemeden babası kızına;
Hadi eve misafir gelicek kalk ,de rMerve kimse birşey anlamsın diye babasının sözüne akrşılık hiç laf etmeden yola koyulur .İsmail önde Merve arkada okuldan çıkarlar ve evin yolunu tutarlar.
..
Eve Merve için görücüler gelecektir,fakat bundan Merve'nin haberi yoktur Diğer yandan Mehmet Hanoğlu'nun şirketinde bir aksilik meydana gelmiştir..Muhasebecilerden birisi vergileri sahte olarak düzenleyip paraları cebine indirmektedir ....Başı büyük beladadır....
Merve babasıyla beraber eve gelir annesi kızına;-Annem hadi yüzünü yıka üstünü başını değiştir ,misafirler gelir ,der
Merve annesine dönüp;
-Niy misafir için üstüme daha birşeyler giymem gerekiyor,diyerekten annesine çıkışır....
Görücülerin geleceğinden annesininde haberi yoktur sadece İsmail öyle istemiştir .
Perihan kızına aynen bu şekilde iletir
İsmail kzına dönerek;
Kızım kapıya bakıver hele,der
Merve kapıyı açmak için oturduğu yerden kalkar ve kapıya doğru yönelir ,ve kapıyı açar o sırada karşısında gördüklerinden dolayı şok olmuştur.....
-------------------------6.Bölümün Sonu----------------------------------

Son düzenleme:
braz uzun olmuş anca okuyabildim 🙂🙂
akıcı olayları merak uayndırıcı bir böllüm olmuş yine son sahneyi çok merak ettim merve ne yapacak acaba puanım 9 😉😉😉

@xemrexxx Acil yorum çok farklı bu gözlemcinin senaryosu merak etme bomba yok

@beyazsoy bunu yazan ben olsaydım görücüleri öyle bir kılıfa sokardım ve Aileyide 3. sayfa haberlerinde var cinayetler istemeden dolayı

Çok iyi.arkadaşların dediği gibi akıcı.
teşekkürler puanım 10:)

Üye olmadan önce senaryonu takip ediyordum ve çok beğeniyordum yine süper yazmışsın ellerine sağlık