onu takmamak lazım my reklam anlığında maçı geçiyordu geçen hfta
Bu senin geçen attiğin hesap mı??onu takmamak lazım my reklam anlığında maçı geçiyordu geçen hftaayrıca kpa da my yi geçecekti
![]()
Hangi sahnede gördün öte tarafta mesaj yazarken kaçırmışım.#Karadayı'daki fırıncı da #HOC izliyormuş @sürgünüm![]()
Dizi de görmedim dizide nasıl göstersinlerHangi sahnede gördün öte tarafta mesaj yazarken kaçırmışım.![]()
Kimmiş o fırıncı? İsmi yokmu.Dizi de görmedim dizide nasıl göstersinlerTwitter'dan gördüm fragmanı paylaşmiş
![]()
Diziyi izlemiyormusun şu an? Fırını kapanan adam yok muKimmiş o fırıncı? İsmi yokmu.
O mahalleyi birbirine katmaya ne Sinan'ın gücü yeter nede Mehmet Zalim'in
Ne dese tam tersi çıkıyor o adamın.
Yoook saati yanliş sıralamaya bişey demiyorumNe dese tam tersi çıkıyor o adamın.![]()
Yoook saati yanliş sıralamaya bişey demiyorumiki Dünya 22'ye kadar sürmüyor ki
![]()
Karadayı'nın sezon finali belli Haziran 9 @sürgünüm @Yakamoz-Asi @Çiğdem- @ABAY_06 @batuhankaralar
Diziyi izlemiyormusun şu an? Fırını kapanan adam yok muSekmeyi kapattim araki bulasın
![]()
Düğün tarihi ayın 9 da olduguna göreEmin emisin sezon finali olduguna?
Düğün tarihi ayın 9 da olduguna göreÖyle dedim.Ay yapım hep öyle özel günlerde sezon finali yapıyor.
Yok ay yapım birde dizi hangün yayınlanıyorsa düğün tarihlerini özel günleride o gune secerHey yarabbim.Mayis 9 da olabilir
![]()
Yok ay yapım birde dizi hangün yayınlanıyorsa düğün tarihlerini özel günleride o gune secerMayıs 9 pazartesine gelmiyor
![]()
Bölümü izleyemiyorum ama İgor diye birinin bahsi geçiyor twitterda. O kim?![]()