Kurtlar Vadisi Pusu 223.Bölüm Fragman

Dizinin hikayesi süper kadroda iyi bu dizi iş yapar.
Kurtlar Vadisini bırakıp o diziye gittiğimiz yok ki
Nasıl hem Kurtlar Vadisi'ni hemde Kaçak'ı izliyoruz yeni başlayacak dizi ile ilgilide bu geçerli.
aga kadro iyi gibi duruyo ama bu işlere belli olmaz senaryosunun güçlü olması lazım tabi birde seyirciye dertlerini iyi anlatması lazım

Dizinin hikayesi süper kadroda iyi bu dizi iş yapar.
Kurtlar Vadisini bırakıp o diziye gittiğimiz yok ki
Nasıl hem Kurtlar Vadisi'ni hemde Kaçak'ı izliyoruz yeni başlayacak dizi ile ilgilide bu geçerli.
evet ama erdal için izlemem ben erdal kim bahadır ve cüneyt için izleyecez onların senaristliği ortada

aga kadro iyi gibi duruyo ama bu işlere belli olmaz senaryosunun güçlü olması lazım tabi birde seyirciye dertlerini iyi anlatması lazım
Senaristler Türkiye'nin en iyi senaristleri vadiyi 11 yıl boyunca yazdılar.
Kaçak'ın senaristlerine benzemez
Bence Kaçak'tan daha güzel bir diziyle karşılaşabiliriz.

kaçak ın senaryosu mu var aga ya sen ben bile o kadarını yazarız bu adamlar dediğin gibi en iyi senaristlerdir katılıyorum

aga ona yüzde yüz katılıyorum kaçak ı şahsen 3.bölümden sonra bıraktım dayanamdım bkalım ilk defa vadiden başka bir aksiyon yazacaklar nasıl olacak

kaçakta güzel bi dizi ama vadi senaristleriyle ezingo yapma fırsatını kaçırdı
Herşey bi yana Raci Şaşamaz ile Necati'ini ayrılığına takıldım,bu kadar önemli iki kardeş arasında ne yaşanmış olabilir?
Raci şaşmaz diziyle hiç ilgilenmiyormuş galiba.

kaçakta güzel bi dizi ama vadi senaristleriyle ezingo yapma fırsatını kaçırdı
aga kimse kusura bakmasın herkes hak ettiğini yaşar o vadiyi bıraktı bendede %70 sevgisini öldürdü, geziye katıldı %25 gitti, vadi hatırına ufak bir sempatim kaldı

Bence Kaçak'tan daha güzel bir diziyle karşılaşabiliriz.​
Kesinlikle çok sükse yapacak özellikle de oyuncu kadrosu muazzam

Kesinlikle çok sükse yapacak özellikle de oyuncu kadrosu muazzam
Aynen abi düşmanlık beslememek lazım Bahadır'da Cüneyt'de gerçekten efendi adamlar.
Umarım başarılı olurlar.

Herşey bi yana Raci Şaşamaz ile Necati'ini ayrılığına takıldım,bu kadar önemli iki kardeş arasında ne yaşanmış olabilir?
Raci şaşmaz diziyle hiç ilgilenmiyormuş galiba.
orası gerçekten muamma ama doğruysa inş birbirlerine kırgın küskün değillerdir

Ben kesinlikle ayrılığın olduğuna inanmıyorum böyle yapmak zorundaydılar nedenini sonra yazacak tlf dayım

orası gerçekten muamma ama doğruysa inş birbirlerine kırgın küskün değillerdir
İnsanlar büyünce böyle oluyor sen anlaşsan bile kardeşinle eşlerin anlaşamıyor araya kırgınlıklar ve ayrılıklar giriyor çok var böyle memlekette,hergün görmüyormuyuz gazetelerde 20 yıllık karı koca boşanıyor.

İnsanlar büyünce böyle oluyor sen anlaşsan bile kardeşinle eşlerin anlaşamıyor araya kırgınlıklar ve ayrılıklar giriyor çok var böyle memlekette,hergün görmüyormuyuz gazetelerde 20 yıllık karı koca boşanıyor.
ne diyim haklısın ama ben sadece iyi nyetlerimi sunabilirim

Ben kesinlikle ayrılığın olduğuna inanmıyorum böyle yapmak zorundaydılar nedenini sonra yazacak tlf dayım
ağa merak ettim ya

abi bana mutlaka söyle çok merak ettim özelden bekliyorum​
Sen kimsin yeni arkadaş mı