daha çarşambaya çok var ne kalitesi haa doğru sana göre kalite ya da fanlara göre kalite hani şu rakamlara yansıyamayan yani nesnel olmayan kaliteO keserin sapı sana dönecektir elbet Ben kaçtım "Kalite" başladi
Bu hafta bazı dizilerin düşüş yaşaması Yalan Dünya'ya yaradı. Bu diziye antipati besliyorum çünkü zamanında Adını Feriha Koydum'a rakip olmuştu. Ama artık beslemiyorum kendi halinde takılıyor. Ama Vadiyi AB grubunda geçmesini isterimYalan Dünya 3 senedir en ağır A/B ünvanını kimselere kaptırmadı. Umarım bu hafta 7 reytingi geçeriz. Eline sağlık Deniz.
Bence Yalan Dünya da o düşüş yaşayan dizilerden. Dikkat edersen haftasonu tekrarı A/B'de çok iyi gitmiş. Bölüm de çok iyiydi. Survivor bölümü normalde 7'yi geçerdi yoksa.Bu hafta bazı dizilerin düşüş yaşaması Yalan Dünya'ya yaradı. Bu diziye antipati besliyorum çünkü zamanında Adını Feriha Koydum'a rakip olmuştu. Ama artık beslemiyorum kendi halinde takılıyor. Ama Vadiyi AB grubunda geçmesini isterim
Yalan Dünya beni pek güldürmüyor ama karakterler sempatik geliyor.Bence Yalan Dünya da o düşüş yaşayan dizilerden. Dikkat edersen haftasonu tekrarı A/B'de çok iyi gitmiş. Bölüm de çok iyiydi. Survivor bölümü normalde 7'yi geçerdi yoksa.
Yazın izleyince güldürür ilk bölümden.Yalan Dünya beni pek güldürmüyor ama karakterler sempatik geliyor.
TV 2'de verir mi acaba yine?Yazın izleyince güldürür ilk bölümden.
Kanal D yayınlar umarım bu sefer seyirci toplamak açısından.TV 2'de verir mi acaba yine?
Kanal D versin, TV 2'de ayrıca çok uzun ve sık reklam oluyordu. Yine Kanal D iyidir.Kanal D yayınlar umarım bu sefer seyirci toplamak açısından.