KANAL³ | Gitsem Diyorum | Yeni Bölüm (4.Bölüm)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnveR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Puanınız Kaç ?

• 10

Oy: 3 42.9%
  • 9

Oy: 1 14.3%
  • 8

Oy: 2 28.6%
  • 7

Oy: 0 0.0%
  • 6

Oy: 1 14.3%
  • 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    7

EnveR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,769
Puanı
611
Web Sitesi
beniboylesev.wordpress.com
Gitsem Diyorum
4.Bölüm

“Yanlış anlaşılmak hiç anlaşılmamaktan daha yaralayıcı.”

1.Sahne // Okul Bahçesi

Okul bahçesinde gezen Demir kavga olduğunu görür ve hemen o yere gider.
Demir: Mert burak onu.
Mert: Oldu oldu.seni mi dinlicem ?
Demir gelir ve Mert’e tekme atar.Mert yere yıkılır.
Bora ve Ege hemen Demir’in üstüne gelir.Ve Demir iksinide döver.Emir’e elini uzatır.Emir Demirin elinden tutar ve ayağa kalkar.
Emir: Yardım için çok saol ama ben seni tanımıyorum.
Demir: Adım Demir.Bu okulda okuyorum.Sizin kavganızı duymuştum ve senin haklı olduğunu biliyordum.Hem Mert’e bende gıcık oluyorum.
Emir: Salak bu çocuk.
Demir: Ne zaman bir yardıma ihtiyacın olursa burdayım.Şimdilik ben kaçar.
Emir: Eyvallah kardeşim.

2.Sahne // Okul Bahçesi

Emir: Tamam arkadaşlar gidebiliriz şimdi
Alper:Senin yüzün kanıyor Emir o Mert mi yaptı bunu
Emir:Evet o kafa attı
Alper:Böyle hiçbir yere gitmiyoruz, Emir ailen seni bana emanet etti
Emir:Gel şu eczaneden bi yara bandı alalım kapatız öyle

Alper ve Emir eczaneden yara bandı alır ve yarayı kapatır.

Derin: Bir şeyin yok değil mi Emir ?
Emir: Yok Derin merak etme.Bu arkadaş kim ?
Derin: Ece benim en yakın arkadaşım.
Emir: Memmun oldum Ece.
Ece: Bende.Tamam o zaman arkadaşlar atlayın arabama
Emir: Vayy süper ya senin mi bu Ece ?
Ece: Evet benim arabam Emir

3.Sahne // Kafe
Emir,Alper,Derin ve Ece yemek yemeğe gelmişlerdir.Yemekleri önüne gelmiş muhabbet ediyorlardır.
Emir:Sizin okulunuzda Demir gibi çok iyi insanlarda var
Alper:Kim o ya
Derin:Bi alt sınıfımızda okuyor hiç görmedin mi ?
Emir:Valla helal olsun geldi 3 kişi arasından kurtardı beni
Alper:Emir o Mert ve arkadaşlara hiç bulaşma beladır onlar
Ece: Aynen Alper korkuyoruz senin için
Garson: Tatlı alır mıydınız ?

Tatlılarını yiyip kalkarlar.Ece herkesi tek tek evine bırakmıştır.

4.Sahne // Alper’in Evi
Yiğit: Hoşgeldiniz çocuklar,yemek hazır elinizi yüzünü yıkayıp hemen geçin
Alper: Yok baba biz yedik yemeğimizi.Odamıza geçicez.
Yiğit: Tamam geçin odanıza.
Beren: İstediğiniz bişey var mı gençler?
Alper: Bi kahve getirsen kötü olmaz abla
Beren: Sende ister misin Emir ?
Emir: Zahmet olmassa tabiki de Beren abla
Beren: Bizden çekinme Emir kendi ailen olarak gör bizi olur mu ?
Emir: Öyle görüyorum zaten hepinizi kendi ailem gibi seviyorum.
Beren: Tamam bekleyin birazdan getireceğim kahvelerinizi

5.Sahne // Alper’in Evi
Beren kahveleri getirir.
Emir: Alper kanka sende bu oyun var mı ?
Alper: Ooo olmaz mı süper bayılırım bu oyuna.
Emir: Bendensin demek açta oynayalım.

Pınar ise yarın oturmaya gideceği için takılarını hazırlamaktadır ama çok değerli bir yüzüğünü bulamamıştır.Çok sinirli bir şekilde Yiğit'in yanına gider.

Pınar: Yiğitt yüzüğüm yok sen mi aldın ?
Yiğit: Yok hanım niye alayım ben senin yüzüğünü
Pınar: Kim aldı o zaman kim ?
Yiğit: Bi Beren'e sorsaydın belki o almıştır
Pınar: Yok yok ben kimin aldığını biliyorum,kim olduğu bilinmeyen bi çocuğu evine alırsan olacağı budur.Hırsız Emir...

4.Bölüm Sonu

tvgd.jpg

@Arslan Bey @dizi kolik @denizz19 @Polat Şaşmaz @Forumdash @mrt-06 @Almila @SERHAT3456 @darksaal @semre @xBUGRAx @hayret bi şey @Fks14 @Reytinger @ehsan7000 @Harunnn60 @berkann @Yakamoz-Asi @Ahmad @Billy Kane @pompy @Bully @Çiğdem- @destere @BesaleT @beyazsoy @xemrexxx @EveN @Fb-King @Hafız @XanTier @gözlemci @S.G.A.T. @sürgünüm @RüzgarGülü @yatutarsa @takas @Mr.At @cookies @china_shangai @HachiKo @legolas9900 @ozgur2113 @Canol ve etiketlemediğim arkadaşlar cevap verseniz sevinirim

Gitsem Diyorum
4.Bölüm

“Yanlış anlaşılmak hiç anlaşılmamaktan daha yaralayıcı.”

1.Sahne // Okul Bahçesi

Okul bahçesinde gezen Demir kavga olduğunu görür ve hemen o yere gider.
Demir: Mert burak onu.
Mert: Oldu oldu.seni mi dinlicem ?
Demir gelir ve Mert’e tekme atar.Mert yere yıkılır.
Bora ve Ege hemen Demir’in üstüne gelir.Ve Demir iksinide döver.Emir’e elini uzatır.Emir Demirin elinden tutar ve ayağa kalkar.
Emir: Yardım için çok saol ama ben seni tanımıyorum.
Demir: Adım Demir.Bu okulda okuyorum.Sizin kavganızı duymuştum ve senin haklı olduğunu biliyordum.Hem Mert’e bende gıcık oluyorum.
Emir: Salak bu çocuk.
Demir: Ne zaman bir yardıma ihtiyacın olursa burdayım.Şimdilik ben kaçar.
Emir: Eyvallah kardeşim.

2.Sahne // Okul Bahçesi

Emir: Tamam arkadaşlar gidebiliriz şimdi
Alper:Senin yüzün kanıyor Emir o Mert mi yaptı bunu
Emir:Evet o kafa attı
Alper:Böyle hiçbir yere gitmiyoruz, Emir ailen seni bana emanet etti
Emir:Gel şu eczaneden bi yara bandı alalım kapatız öyle

Alper ve Emir eczaneden yara bandı alır ve yarayı kapatır.

Derin: Bir şeyin yok değil mi Emir ?
Emir: Yok Derin merak etme.Bu arkadaş kim ?
Derin: Ece benim en yakın arkadaşım.
Emir: Memmun oldum Ece.
Ece: Bende.Tamam o zaman arkadaşlar atlayın arabama
Emir: Vayy süper ya senin mi bu Ece ?
Ece: Evet benim arabam Emir

3.Sahne // Kafe
Emir,Alper,Derin ve Ece yemek yemeğe gelmişlerdir.Yemekleri önüne gelmiş muhabbet ediyorlardır.
Emir:Sizin okulunuzda Demir gibi çok iyi insanlarda var
Alper:Kim o ya
Derin:Bi alt sınıfımızda okuyor hiç görmedin mi ?
Emir:Valla helal olsun geldi 3 kişi arasından kurtardı beni
Alper:Emir o Mert ve arkadaşlara hiç bulaşma beladır onlar
Ece: Aynen Alper korkuyoruz senin için
Garson: Tatlı alır mıydınız ?

Tatlılarını yiyip kalkarlar.Ece herkesi tek tek evine bırakmıştır.

4.Sahne // Alper’in Evi
Yiğit: Hoşgeldiniz çocuklar,yemek hazır elinizi yüzünü yıkayıp hemen geçin
Alper: Yok baba biz yedik yemeğimizi.Odamıza geçicez.
Yiğit: Tamam geçin odanıza.
Beren: İstediğiniz bişey var mı gençler?
Alper: Bi kahve getirsen kötü olmaz abla
Beren: Sende ister misin Emir ?
Emir: Zahmet olmassa tabiki de Beren abla
Beren: Bizden çekinme Emir kendi ailen olarak gör bizi olur mu ?
Emir: Öyle görüyorum zaten hepinizi kendi ailem gibi seviyorum.
Beren: Tamam bekleyin birazdan getireceğim kahvelerinizi

5.Sahne // Alper’in Evi
Beren kahveleri getirir.
Emir: Alper kanka sende bu oyun var mı ?
Alper: Ooo olmaz mı süper bayılırım bu oyuna.
Emir: Bendensin demek açta oynayalım.

Pınar ise yarın oturmaya gideceği için takılarını hazırlamaktadır ama çok değerli bir yüzüğünü bulamamıştır.Çok sinirli bir şekilde Yiğit'in yanına gider.

Pınar: Yiğitt yüzüğüm yok sen mi aldın ?
Yiğit: Yok hanım niye alayım ben senin yüzüğünü
Pınar: Kim aldı o zaman kim ?
Yiğit: Bi Beren'e sorsaydın belki o almıştır
Pınar: Yok yok ben kimin aldığını biliyorum,kim olduğu bilinmeyen bi çocuğu evine alırsan olacağı budur.Hırsız Emir...

4.Bölüm Sonu

tvgd.jpg

@Arslan Bey @dizi kolik @denizz19 @Polat Şaşmaz @Forumdash @mrt-06 @Almila @SERHAT3456 @darksaal @semre @xBUGRAx @hayret bi şey @Fks14 @Reytinger @ehsan7000 @Harunnn60 @berkann @Yakamoz-Asi @Ahmad @Billy Kane @pompy @Bully @Çiğdem- @destere @BesaleT @beyazsoy @xemrexxx @EveN @Fb-King @Hafız @XanTier @gözlemci @S.G.A.T. @sürgünüm @RüzgarGülü @yatutarsa @takas @Mr.At @cookies @china_shangai @HachiKo @legolas9900 @ozgur2113 @Canol ve etiketlemediğim arkadaşlar cevap verseniz sevinirim

Çok durgun bir bölüm. Diyaloglar biraz daha süslü dille anlatılabilir. Yani Emir'in Salak bu çocuk demesi çok çocukça olmuş mesela. :) Puanım 6 biraz hareketlilik şart. :)

çok güzel bir senaryo olmuş okumaktan çok zevk alıyorum emirin başına patladı yine kabak hırsız ilan edildi hemen :kiki::kiki: demir karakteri hemen favorim oldu otür karakterlere bayılıyorum demiri daha çok görmek istiyorum diğer bölüm 🙂🙂 10 verdim 😉😉

Çok durgun bir bölüm. Diyaloglar biraz daha süslü dille anlatılabilir. Yani Emir'in Salak bu çocuk demesi çok çocukça olmuş mesela. :) Puanım 6 biraz hareketlilik şart. :)
Çok saol :)

çok güzel bir senaryo olmuş okumaktan çok zevk alıyorum emirin başına patladı yine kabak hırsız ilan edildi hemen :kiki::kiki: demir karakteri hemen favorim oldu otür karakterlere bayılıyorum demiri daha çok görmek istiyorum diğer bölüm 🙂🙂 10 verdim 😉😉
Teşekkür ederiz.Bakıcaz ama Demir dizide çok görünen karakterlerden değil o yüzden biraz zor.:) :)

senaryonun başta yazan başlığıyla ile içerik uyuşmuyor. alakasız olmuş. çok diyalog var ama konuşma dilini çok az yakalıyor.. Son hırsızlık suçlaması biraz yapay kaçmış emir o kadar takı arasından neden küpeyi calsin ve Pınar neden beren é değilde yigide aldın mı diye sorar yiğit gay mi küpe takıyor))) Son kısım bayagi bir sorunlu)))

4. bölüm başlığıyla içerik uyuşmuyor yanlış anlaşılma yok iftira var suçlama var konsept çok ayrı. @deniz19 degi gibi diyaloglarla hatalı var dusunulmeden ve yazı diliyle yazılmış daha doğal diyaloglar olmali

Son kısım ise hiç olmamış. pınar Kuleleri bulamayınca berene sormak yerine neden emre sorar emir gay mi boş vakitlerinde küpe mi takıyor yani))) sonra neden birden beri suçlu emir oluyor emir şüpheli ne yapmış.. sonra insan çalmak istese neden sadece kupeleri çalar ki Pınar'ın aklına çalınma Son aşama da gelmeli

puanım 7

haberim yoktu, ilk bolumlden okumam lazim, sonra goruşumu yazarim.:bilmem::ok:
Yorumlarını bekliyorum :)

4. bölüm başlığıyla içerik uyuşmuyor yanlış anlaşılma yok iftira var suçlama var konsept çok ayrı. @deniz19 degi gibi diyaloglarla hatalı var dusunulmeden ve yazı diliyle yazılmış daha doğal diyaloglar olmali

Son kısım ise hiç olmamış. pınar Kuleleri bulamayınca berene sormak yerine neden emre sorar emir gay mi boş vakitlerinde küpe mi takıyor yani))) sonra neden birden beri suçlu emir oluyor emir şüpheli ne yapmış.. sonra insan çalmak istese neden sadece kupeleri çalar ki Pınar'ın aklına çalınma Son aşama da gelmeli

puanım 7
Teşekkür ederim gelecek hafta uyarılırı dikkate alarak yazmaya çalışırız :)

senaryonun başta yazan başlığıyla ile içerik uyuşmuyor. alakasız olmuş. çok diyalog var ama konuşma dilini çok az yakalıyor.. Son hırsızlık suçlaması biraz yapay kaçmış emir o kadar takı arasından neden küpeyi calsin ve Pınar neden beren é değilde yigide aldın mı diye sorar yiğit gay mi küpe takıyor))) Son kısım bayagi bir sorunlu)))
Başta yazan yani Emirin yalnış anlaşılması hırsız gibi olması falan evet biraz uyuşmadı.Gay değilde öyle olur dizilerde sen mi aldın sorarlar kocalarına :D

Başta yazan yani Emirin yalnış anlaşılması hırsız gibi olması falan evet biraz uyuşmadı.Gay değilde öyle olur dizilerde sen mi aldın sorarlar kocalarına :D
para mara olsa haklısın erkekten sorar kadın Trip atmak için)) ama küpe kaybolunca ilk akla bir erkeğin gelmesi sıkıntılı)))

@EnveR @kvp-medya lutfen alperi safliktan cikarin ve ece alperi seviyorsa eceyle beraber yapin .Alperde eceye asik olsun.Emirde evden atilabilir ama alper emirin pesinden kosturmasin O HAYAT BENIMDEKI BAHAR GIBI.lutfen yani alper ezik olmasin.Bu yuzden begenmedim puanim 6. :(

Zamanla herşey olacakta.Alper ezik değil ki nerden çıkardın onu?​
Alper kavgaya katilmadi, emirin derine ďeri in emire asik oldugunu anlamadi, okuldakilerde korkuyor bi arkadasina sozunu geciremiyor gibi. @EnveR bunlarin duzelmesi lazim.Duzelmezse alper o hayat benimdeki bahar gibi olur. (saf ama cok saf) :(

Zamanla herşey olacakta.Alper ezik değil ki nerden çıkardın onu?
Alper kavgaya katilmadi, emirin derine ďeri in emire asik oldugunu anlamadi, okuldakilerde korkuyor bi arkadasina sozunu geciremiyor gibi. @EnveR bunlarin duzelmesi lazim.Duzelmezse alper o hayat benimdeki bahar gibi olur. (saf ama cok saf) :(
Tamam gelecek haftalarda bunlara bakıp güzel bölüm çıkarırız :) . Sevgi olayları biraz gec olabilir :)