@Polat Şaşmaz aga Allah Rızası için şu imzanı kaldır. Gerçekten mesaj içinde anlamsız kalıyor.![]()
Daha iyi agam.Oldu mu ?
---FavoriForumum Tapatalk---
Efsaneler Efsanesi Kurtlar Vadisi Kendi Gününde Kendi Saatinde Her Perşembe Akşamı 20.00'de ATV Ekranlarında..
O altını ben görmedim.Biraz uzun oldu ama![]()
O altını ben görmedim.Ek mesaj zannettim.
Aga kısalt ya.
![]()
![]()
Bu imza olayı nedir?O altını ben görmedim.Ek mesaj zannettim.
Aga kısalt ya.
![]()
![]()
Android telefondan foruma girerken Tapatalk diye program var kolaylık sağlıyor. Orada imza diye bir şey var her mesajında yazıyor istediğin şey.Bu imza olayı nedir?
TamamdirAndroid telefondan foruma girerken Tapatalk diye program var kolaylık sağlıyor. Orada imza diye bir şey var her mesajında yazıyor istediğin şey.
Mesela bir ara Forumdash'ın imzası vardı.
" Forumdash tarafından mobilden yazılmıştır. "
Ben bu imza olayını hiç sevmiyorum,onu kaldıramıyorlar mı?Mesaja konsantre olamıyorum.Android telefondan foruma girerken Tapatalk diye program var kolaylık sağlıyor. Orada imza diye bir şey var her mesajında yazıyor istediğin şey.
Mesela bir ara Forumdash'ın imzası vardı.
" Forumdash tarafından mobilden yazılmıştır. "
Eskiden ne güzel imza vardı artık yok böyle olacağını bilseydim xenforo'ya geçme taraftarı olmazdımBen bu imza olayını hiç sevmiyorum,onu kaldıramıyorlar mı?Mesaja konsantre olamıyorum.![]()
Isteğe bağlı mesela ben kullanmıyorum.Ben bu imza olayını hiç sevmiyorum,onu kaldıramıyorlar mı?Mesaja konsantre olamıyorum.![]()
Yine uzun.Tamamdir
--FF Tapatalk--Efsaneler Efsanesi Kurtlar Vadisi Kendi Gününde Kendi Saatinde Her Perşembe ATV'de
Aga böyle iyi imza yüzünden mesajını göremiyordum.Kurtlar Vadisi'nin büyüklüğü zaten ortada gerek yok bu imza gibi şeylere.Eskiden ne güzel imza vardı artık yok böyle olacağını bilseydim xenforo'ya geçme taraftarı olmazdım
Kalsın böyleIsteğe bağlı mesela ben kullanmıyorum.
Yine uzun.![]()
aga eskisi iyiydi zamanla yaşayan adamın saati durmaz yap yada başka bi vadi sözüKalsın böyle![]()
Gerek yok aga okuyamıyorum ben mesajı.aga eskisi iyiydi zamanla yaşayan adamın saati durmaz yap yada başka bi vadi sözü![]()
niye okuyamıyom kiGerek yok aga okuyamıyorum ben mesajı.
Tamamdiraga eskisi iyiydi zamanla yaşayan adamın saati durmaz yap yada başka bi vadi sözü![]()